Tegnap elhoztam a motort Esztergomból.
Elég átverős cég ez a Prop-tech! Többször hívtam őket és mindig azzal jöttek hogy tesztelik, napi 1-2 órát mennek vele és nem jön elő a hiba. Meguntam 3 hét után és jeleztem nekik hogy így elhozom így a motort. Tegnap lementünk egy barátommal és meglepődve láttam hogy 3 hét alatt 70Km-et sikerült belecsavarni Hazafele elindulva 10-km után jelentkezett is a hiba. Nem két forintomba van a hanyagságuk, hazudozásuk! Most próbálom máshoz elvinni, de már nem sok alternatíva van
Holnap szeretném bejárnia 09.07 útvonalat. Ha van valakinek kedve csatlakozhat. A Szarajevó-i úttat azért meglehet szervezni. Habár engem a nagyasszony nem enged. (vagy inkább nem merem megkérdezni.) Nekem a Vasárnapok szentek csak ritkán érek rá.
Döntöttem.Jövő hét 15 tödike 3 db emzével megyünk "Chemnitz, Drezda és Zschopau MZ gyárat és múzeumot látogassuk meg
A kiírt túra remek de jobban izgassa a fantáziámat eza emzés móka
Elöl még a 2. van , együtt lekopik majd valamikor .
Ja és a láncon nem kellett állítani és a gyári fékbetét is tökéletes
Ez van !
Majd ezentúl jobban kímélem
Én meg kiszedtem a hátsókereket és feltetettem az új gumit.
Majd legközelebb !
Isteni jóóóó idő van , Szilveszterig ilyen lehetne , utána meg még ilyen
Tegnap elhoztam a motort Esztergomból.
Elég átverős cég ez a Prop-tech! Többször hívtam őket és mindig azzal jöttek hogy tesztelik, napi 1-2 órát mennek vele és nem jön elő a hiba. Meguntam 3 hét után és jeleztem nekik hogy így elhozom így a motort. Tegnap lementünk egy barátommal és meglepődve láttam hogy 3 hét alatt 70Km-et sikerült belecsavarni Hazafele elindulva 10-km után jelentkezett is a hiba. Nem két forintomba van a hanyagságuk, hazudozásuk! Most próbálom máshoz elvinni, de már nem sok alternatíva van
ahogy elnézem egy gumi nem ártana már rá
A kiírt túra remek de jobban izgassa a fantáziámat eza emzés móka