Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz-igaz
Mi csak kerültünk edjet.
Mesztegnyő és Libickozma között,az erdőn át geoládát találtunk 50 km erdőn,homokos talajon át,3 doboz és Ritám a sors csodás fordulata ismét.Nem volt tervezett útvonal csak kb,de remekül sikerült Jó kis túr lehet az erdő kivételével,akkor Kaposvár felé köll menni.
Ha megcsinálják miért adnád el!? Ha nem akkor meg majd itt kérdezik Ginótól mi a hiba a motoron amit vettem .
Van már uticél meg időpont a tervezett guruláshoz?
Szia !

Én már telelek 50 q fát hodtam be a 7végén

Milyen volt a Camion -party .............képek ?

// vagy úgy is mondhatnám hogy van képed hozzá //
Helló mindenki nyaral
Sziasztok! Jelentem megjártam Esztergomot de csak én jöttem vissza Sajnos még padon sem fedi fel a hibát a drága! Fojtószelep, gyertya, lambda, szinkronizálás és még ki tudja hány dolog leellenőrizve, minden jó! Padon 2X 30-40 perc nyígatás után sem produkálta a hibát! Tesztúton is csak 15 km után jelentkezett a rángatás. Hozzáteszem Eszetgomig lementem hibajelenség nélkül (hideg volt). Melegben pár perc megállás után előjön hamar, de csak üzemi körülmények közt, padon nem! Otthagytam a motort és utasként hazajöttem egy barátommal, eddig itt tartok! Már nem sok kell és fent lesz a használtautón! Persze mindjárt megkapom hogy nyígok megint....aha nem kevés pénzembe van ez a piti kis hiba (eddig 60) és egy 5 napos túrát is elcseszett! Na mind1, reménykedem hétfőn jó hírrel hívnak fel
tudtam h jofej vagy.
Csak nem adok...

Van több darabom is.....
tudna nekem valaki segíteni h egy ilyet vehessek még torott is jo lehetne (j. oldali)
nem,idén nincs nyaralás
Esetleg Falni?
Sziasztok Hétvégén akinek van kedve én ott leszek.
én is ezt a célt tűztem ki magam elé
Családi nyaralóba menetelünk vasárnap,ha van kedve valakinek csatlakozni gyüjjék.
Izgalmas útvonal,még sohasenem jártam arra
én is kipróbáltam ezt a cuccot..egy 10 perces sikálással ezt az eredményt értem el..tudom nem makulátlan..2000km-t mentem azóta és még mindig ugyanígy néz ki..:)
Hagyd a fenébe.
Ha mégis én inkább utána tenném.

Kurvasok kosz jön össze rajta útközben.
előtte kiakarom pucolni egy kipufogó tisztítóval

http://www.darazsgarazs.hu/hir...
,,,,csak hajtsd a gépet rendesen, színezd a kiput ,,,,
Talán nyanyalni ? Nem
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!

Igyekszem mindet megfogadni
Vagy nyalni?