No ha ennyire jó volt ez a turha/brigád vonulás leszek egy újabb szeptemberi indulású gáz húzogatás kezdeményezője. Remélem én is ott leszek. és nem . vagy ilyesmi. erre gondoltam . Legyünk mi Pest és közeliek, a több Km. légyőzőik Vagy legalábbis próbáljuk behozni a Szolnokiakat. Időpont javaslatokat várok és persze induljon be a szokásos lista.
1. Kisvuk és talán anya
2. Tybee
3. Ramm und Rammné
4. K_LACI_R Naná!;) mindegy merre megyünk!
Hát akkor úgy van.
Tankolást kártyával intézem szinte mindíg.
Legutóbb nem tudtam az összes kunát elszórni pedig már midenhova azzal mentem.
Amúgy egy pénzváltóba beviszed az eurot és kunával távozol.
Én mindíg így csinálom.
Jobb az árfolyam mint a határon bárhol.
Nekem sem az első utazásom volt Horvátországba.Rita testvére utalt a kártyára pénzt,mert azzal tudtunk csak fizetni,miután a kunánk elfogyott.Nem szokásom a mellébeszéd.Zadar,Biograd környékén mozogtunk.3 benzinkúton kérdeztem hogy euróval lehet-e.Határozott nem volt a válasz.Tavaly ilyen gond nem merült fel most igen,ezért írtam le.
Ahogy a többiek is mondják :pénz -pénz- pénz .Múlt szeptemberben voltam a családdal OMIS-ban ez SPLIT után van rögtön ,homokos part meg minden , autópálya oda-vissza.Akkor is valóban kivolt írva Euró-ban éa KUNA-ban is a díj a kapuknál .
De hogy mit vigyél még a pénzen kívül :ruházat minden időjárási viszonyhoz-defekt javító cucc-tartalék GSR kulcs legyen az autóban .
Csak jeleznem hogy eddig az utobbi ket evben 4x voltam most egy honapja a szallast mindig euroban fizettem.fel se metult masban.sot az autopalya kapuknal kiirjak a dijat euroban is.boszniaban a benzinkut is valt mindent.
Senjben az ujsagos valtott karlobagban a helyi turistakozpont .lehet ugandaban voltal?
Hooooool vagytok elveszve ? , Mindenki nyaralni van
1. Kisvuk és talán anya
2. Tybee
3. Ramm und Rammné
4. K_LACI_R Naná!;) mindegy merre megyünk!
Tankolást kártyával intézem szinte mindíg.
Legutóbb nem tudtam az összes kunát elszórni pedig már midenhova azzal mentem.
Amúgy egy pénzváltóba beviszed az eurot és kunával távozol.
Én mindíg így csinálom.
Jobb az árfolyam mint a határon bárhol.
De hogy mit vigyél még a pénzen kívül :ruházat minden időjárási viszonyhoz-defekt javító cucc-tartalék GSR kulcs legyen az autóban .
Senjben az ujsagos valtott karlobagban a helyi turistakozpont .lehet ugandaban voltal?
azért gondoltam erre a megoldásra, mert munkámból kifolyólag nem túl sok időm van hosszabb távon motorzni
doboz nincs a motoron, de nem is kell, hisz minden ami csak kell, benne lesz az autóban
Euroval jobban jársz mert jobban váltja még az ujságárus is.
Motorral mész?
euro helyett kuna lesz...
Eu card.
Utasbizti.
Jókedv.
Augusztusra beterveztem egy Horvátországi kirándulást a GSR-rel.
Indulás előtt mire érdemes odafigyelnem? Mit érdemes magammal vinnem?
Olaj, olajszűrő nem rég lett cserélve, gumik, fékbetétek jók.
Láncspray alap.
Kb. 1200-1300 km lenne az egész.