No ha ennyire jó volt ez a turha/brigád vonulás leszek egy újabb szeptemberi indulású gáz húzogatás kezdeményezője. Remélem én is ott leszek. és nem . vagy ilyesmi. erre gondoltam . Legyünk mi Pest és közeliek, a több Km. légyőzőik Vagy legalábbis próbáljuk behozni a Szolnokiakat. Időpont javaslatokat várok és persze induljon be a szokásos lista.
1. Kisvuk és talán anya
2. Tybee
3. Ramm und Rammné
Bezony igen jól sikerült a rögtönzött kerülő,és örömmel olvasom hogy lesz folytatás.Hekk fogyasztás közben elkezdett témát is szívesen folytatnám véled.
No ha ennyire jó volt ez a turha/brigád vonulás leszek egy újabb szeptemberi indulású gáz húzogatás kezdeményezője. Remélem én is ott leszek. és nem . vagy ilyesmi. erre gondoltam . Legyünk mi Pest és közeliek, a több Km. légyőzőik Vagy legalábbis próbáljuk behozni a Szolnokiakat. Időpont javaslatokat várok és persze induljon be a szokásos lista.
1. Kisvuk és talán anya
2. Tybee
1. Kisvuk és talán anya
Igen , Szolnok az oka és még OSZI-tól még messzebb lakom Bp-et nézve
/ ...és a GSR-en régi kopott gumi van hátul 21 ezer Km-rel , így kisebb az átmérője és többet forog az OSZI új hátsó gumijához képest , na még ettől lehet /
Kellemes Túra volt valóban és legközelebb újra .... .
Mi is köszönjük, jól éreztük magunkat:) A motor új futóműve is jól vizsgázott. Nekünk csak 370km lett. Merre jöttetek ti haza, hogy plussz 200-at mentetek?
1. Kisvuk és talán anya
2. Tybee
3. Ramm und Rammné
1. Kisvuk és talán anya
2. Tybee
Mondjuk a két x-et nem értem.
1. Kisvuk és talán anya
/ ...és a GSR-en régi kopott gumi van hátul 21 ezer Km-rel , így kisebb az átmérője és többet forog az OSZI új hátsó gumijához képest , na még ettől lehet /
Kellemes Túra volt valóban és legközelebb újra .... .
Egy részét meg próbáltam rögziteni.
imádom azt a helyet