Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint OszXX
Rakhatunk még hozzá egy pár km vagy vehetünk le belőle. Javaslatok és megbeszéljük. Korai kezdéssel és késői befejezéssel szerintem belefér.
No ha ennyire jó volt ez a turha/brigád vonulás leszek egy újabb szeptemberi indulású gáz húzogatás kezdeményezője. Remélem én is ott leszek. és nem . vagy ilyesmi. erre gondoltam . Legyünk mi Pest és közeliek, a több Km. légyőzőik Vagy legalábbis próbáljuk behozni a Szolnokiakat. Időpont javaslatokat várok és persze induljon be a szokásos lista.
1. Kisvuk és talán anya
2. Tybee
3. Ramm und Rammné
Nem tudom a napját mikor kerültem legutóbb a kirajzolt útvonalon.Szimpatikus,dee nem lesz sok az 500 km Részünkről rendben 650-re vagyunk állítva/nap.
Bezony igen jól sikerült a rögtönzött kerülő,és örömmel olvasom hogy lesz folytatás.Hekk fogyasztás közben elkezdett témát is szívesen folytatnám véled.
No ha ennyire jó volt ez a turha/brigád vonulás leszek egy újabb szeptemberi indulású gáz húzogatás kezdeményezője. Remélem én is ott leszek. és nem . vagy ilyesmi. erre gondoltam . Legyünk mi Pest és közeliek, a több Km. légyőzőik Vagy legalábbis próbáljuk behozni a Szolnokiakat. Időpont javaslatokat várok és persze induljon be a szokásos lista.
1. Kisvuk és talán anya
2. Tybee
Egyszerű mint a faék , a motorja HONDA 1100XX és innen az XX .
Legalább annyira mint te magad OSZIXX.
Mondjuk a két x-et nem értem.
1. Kisvuk és talán anya
Igen , Szolnok az oka és még OSZI-tól még messzebb lakom Bp-et nézve

/ ...és a GSR-en régi kopott gumi van hátul 21 ezer Km-rel , így kisebb az átmérője és többet forog az OSZI új hátsó gumijához képest , na még ettől lehet /

Kellemes Túra volt valóban és legközelebb újra .... .
Heló mindenkinek. Köszönöm Nektek a tegnapi szép napot nagyon jól éreztem magamat mi lenyomtunk 540 km-et de nagyon állat volt.
ez is kész lett végre
Mindenki más útvonalon ment nekünk 337Km volt.
Egy részét meg próbáltam rögziteni.
Nekem 200km körül megállt a tegnap...
látom Henrik barátomat is meglátogattátok
imádom azt a helyet
Mi 350 mentünk éppen pontosan.Széplak,szfvár,lovasberény,alcsút vonalon.Szerintem szolnok lesz a ludas
Hát gondolom nem mindenki Pesten és környékén lakik :)
Mi is köszönjük, jól éreztük magunkat:) A motor új futóműve is jól vizsgázott. Nekünk csak 370km lett. Merre jöttetek ti haza, hogy plussz 200-at mentetek?
A Betmen vigyázza álmotok
Szép az estét
Jó Éjszakát !
Csak jó van nevelve , hagyott neked is .
Naná különben a kocsmában ülnék ( a Countryban)