Üdvözöllek benneteket.
Egy meglehetősen komikus problémával kereslek benneteket. Egy barracuda sport plexit tetettem fel a gsr-emre a szélvédelem miatt, de azóta hosszabb távú motorozás után teljesen lezsibbad a kezem. De az öcsém is kipróbálva megerősítette. Azt mondták a plexi rezgése miatt. Lehet-e valamit kezdeni vele? Egyedül vagyok ezzel a problémával?
Túl sok agyalnivaló nincs.
Neked kell egy fémkeret ami eltartja a kipufogótól és az oldalidomtól.
Vagy veszed a hozzá tervezettet vagy csinász/csináltatsz.
Táska ha jól van feltéve nem fog egy szemernyit se zavarni sem téged sem az esetleges utast.
Befoglaló ürtartalom meg mittomén.Amennyi kell.
széles leszel hátul mint egy busz.
KB enyi.
Ennyire mondern cuccot nem érdemes telepíteni.15-20 éves megtérülés.Lehet nem élek addig.........................vagy elfogy a fa mert addigra kivágják mindet.
Közeli szomszédomnak van /3. / faelgázosítós kazán - puffer- elektronika -stb . Besz@rtam mikor mondja hogy voltak a szakik frissíteni a programot a kazánnak USB csatin keresztül
Efelől nem lehet kétségem Bár az erdei úton végig vezető mély homokos szakasz kissé megizzasztott de abban biztos vagyok hogy nem izzadtam meg jobban mint te.Én a fák között mentem te meg hordtad azé nemugyanaz
Tudna nekem valaki segiteni abban, hogyan kell GSR-en az új kulcsot programozni (tanitani)? Előre is köszi.