Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló Mindenkinek!
Tudna nekem valaki segiteni abban, hogyan kell GSR-en az új kulcsot programozni (tanitani)? Előre is köszi.
ha ezt a fajta plexit a kormányra kell rögzítened akkor tuti az.a gsr gyári és a puig plexik is a lámpához rögzítendők azok nem rezonálnak tuti.
Üdvözöllek benneteket.
Egy meglehetősen komikus problémával kereslek benneteket. Egy barracuda sport plexit tetettem fel a gsr-emre a szélvédelem miatt, de azóta hosszabb távú motorozás után teljesen lezsibbad a kezem. De az öcsém is kipróbálva megerősítette. Azt mondták a plexi rezgése miatt. Lehet-e valamit kezdeni vele? Egyedül vagyok ezzel a problémával?
Jó párszor használtam sima lajosos cuccot és semmi gondom nem volt vele.
Talán 15 rugó körüli.Évi 2-3 túrára untig elég.
köszi

az árfekvése miatt inkább az ilyen jellegű táskák mellett voksolnék, mert hátsó doboz nem tetszik, + többe kerül maga a tartó mint maga ez a táska
Túl sok agyalnivaló nincs.
Neked kell egy fémkeret ami eltartja a kipufogótól és az oldalidomtól.
Vagy veszed a hozzá tervezettet vagy csinász/csináltatsz.
Táska ha jól van feltéve nem fog egy szemernyit se zavarni sem téged sem az esetleges utast.
Befoglaló ürtartalom meg mittomén.Amennyi kell.
széles leszel hátul mint egy busz.
KB enyi.
köszönöm ezeket a végleteket kimerítő érveléseket!
Táska.
Oldalra.
Van.
GIVI T492 oldaltása

vélemény?

tapasztalat ilyen fajta táskákkal?
amikor az üzemanyagjelzőn az utolsó rublika villog, akkor kb. mennyi nafta lehet még a tankban?
amióta villog, 30 km-t mentem vele

Szerintetek?
Érdekes dolog ez hogy elfogy a fa , elfogy a kőolaj , stb
Csak 1 nap a repülők mennyi kerót égetnek el szerinted ?
Ennyire mondern cuccot nem érdemes telepíteni.15-20 éves megtérülés.Lehet nem élek addig.........................vagy elfogy a fa mert addigra kivágják mindet.
Közeli szomszédomnak van /3. / faelgázosítós kazán - puffer- elektronika -stb . Besz@rtam mikor mondja hogy voltak a szakik frissíteni a programot a kazánnak USB csatin keresztül
Ez volt olcsón.
Jó nagy a torka.És 2000 liter pufit felfűtjük egy pakolással.
Nem kell rakni csak másnap.
Autómatizáljuk amennyire lehet.
A 44 Kw az nem kevés , 4 emeletes házat kifűtesz vele !
Na ez a beszéd !
Már a pincében egy 44 Kw-os vegyes.
Be kell kötni és kell még egy puffer.
Egy éve szárad vagy 10 köbméter fa felvágva és berakva egyenes sorokba.
JA
Azt +hagyom Neked , bútorokkal csak nem fűtesz a gázkazánba
Efelől nem lehet kétségem Bár az erdei úton végig vezető mély homokos szakasz kissé megizzasztott de abban biztos vagyok hogy nem izzadtam meg jobban mint te.Én a fák között mentem te meg hordtad azé nemugyanaz
Ehh akkor önjárót keress.
Tehenek adják.
Nem tej.
+ palackos ...............................................pálinka
Az is van de jobb ha van tartalék tartalékja
Szerezz olyat ami csövön jön.
...ez Túra jobb volt mint a tüzelő behordása