Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látszik, hogy elkezdődött a vizsgaidőszak, "kicsit" el vagyok tévedve...
Az X maradt ki.
Labon elviszi neked...
Tenyleg aktualis a csere a mokamesternel
Az altalam ajanlott: Dunlop Roadsmart vagy ha palyazni is jar akkor Sportsmart. Itthon a www.r17.hu a legolcsobb hivatalos forras barmilyen gumira, sok paros akcio van naluk!
Elnézést, mellékattintottam és nem vettem észre, hogy egy R kimaradt. Szóval megyek a GSXR topikba. :)
Sziasztok!

A minap úgy döntött a drágám (k4-es egyébként), hogy elkezdni nem tölteni az akksit, jól le is döglöttünk az út szélén... :) Feszültségszabályzóra gyanakodok, de mielőtt megveszem, azért megkérdezném, hogy volt-e valakinek már hasonló gondja, vagy hallott-e ilyenről.

Köszönöm a válaszokat!
Szia Henti
mi van veled rég láttalak, mikor gurulunk egyet
Köszi Tybee
Ha Oszi eladja a hátsó Gumit gumit szólj leugrok érte
köszi, skubizom is
lássam őket
akkor felejzős, köszi
Több mint 300 kép lesz a FOTÓK-nál !
...már töltöm
Szia Tybee.
Örülők hogy rendben hazaértetek a képeket mikor töltöd fel?
elvan pantanva az első lábtartónál
Szia Vuk !

Volt hangulat szó se róla...
Szia Maci ! és Mindenki !

Este 8 előtt értünk haza sikeresen , elkisértem hazáig .Nem volt semmi gond szerencsére.
Szevasz Maci,
az izgágák hazaértünk.
Engem is érdekel hogy a humorherold Oszibá haza ért-e rendben.
Tybee, hazaértetek egyben, a gumi kibírta? A számod nincs meg, most derült ki
Oks köszi.
Alapjába véve nincs ilyen, de mivel hozzátanult a motor a nyitottabb felső részhez így lehet. Azért az túlzás, hogy nem megy annyira és többet eszik.
Nagyon meleg van, "ritka" a levegő már.
Vedd le az akkusarut 10 percre. Visszaáll gyári alapbeállításra.
A papírszűrővel ez kell és majd igazodik.
Sziasztok.
Nem rég vettem egy GSR-t és most vettem bele HifloFiltro légszűrőt,de mint kiderült a szétszedéskor,hogy sport szűrő van benne.Na mindegy kicseréltem a szűrőt és azóta (lehet hogy csak én érzem ugy) de mintha nem menne ugy mint azelőtt és mintha sokkal többet fogyasztana.Valaki találkozott már hasonlóval?Esetleg valami ötlet ?
adnal egy email cimet hogy ott beszeljunk, erdelyi vagyok,kicsit nehezebb telefonon kommunikalni..
nem sok hiányzott, h onnan visszaforduljunk és hazajöjjünk
anya nagyon kiborult, rángatott, h azonnal mennyünk innen. Próbáltam győzködni a rendőrt, h az út tisztábbik oldalán ahol nincs törmelék áttolom a motort és nem kell kerülnünk, de nem engedte. Vissza, M3 megint hármas és Mátra.
Igazi élmény volt motorozni, anya nagyon jó utas , mintha ott se lenne, csak érzem, h jobban tapad a hátulja