Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

H4 Bixenon !
Vigyázat!
Ne gagyi (xenon + H1) fej legyen.
A típusát megírnád nekem mailban vagy itt is oké.Akkor semmi átalakító stb. megy a H4 helyére.Köszi.
Nem tiltja semmi. Csak sokan rosszul értelmezik a meglévő szabályokat.
Nem kell érte veszekedni. Rendesen legyen beállítva, ez fontos.
Akksi bírja-e? Kevesebbet fogyaszt, mint a H4-es. Begyújtáskor van egy picit nagyobb áramfelvétele, de az nagyon rövid ideig.
Elnézést, tévedtem.
Mindkét cső a tank aljára megy. Az egyik szellőztetés (azt hiszem a vékonyabb) a másik Y-al a kiegyenlítő tartály és a tank túlfolyója.
Na igen ez tetszik nagyon,de ez szabályos EU-ban ?Mivel közel vannak az osztrák kanyarok ,gyakran vagyis szinte naponta járok arra,nem akarok a rendőrökkel veszekedni így se csípem őket.Az aksi bírja vagy valami átalakítás kell?
jááá
Egy úr vagy... köszi a felvilágosítást
Akkor már csak a felfogatást kell megnéznem, hogy ott is maradjanak
megnéztem a képeket ...
azóta nem látok!
jó ez a kszenón!

:)
Ha ennyire érdekel elmondom....
Egyik a tanksapkától jön, ha mellétankolsz.
A másik a kiegyenlítőtartályról ás egy Y-al még a légszűrőház aljáról.
1 helyen összevan kötve gyorskötözővel a vízcsőhöz, ha jól emlékszem.
amennyire láttam fentről jönnek ezek a csövek, csak a helyét nem volt időm pontosan kiderítteni... úgy néztem, mintha valami kondenzvíz vagy ilyesmi kifolyó lesz az...
xenon
Én Osram Night Breaker Plus-t tettem a gyári helyére, sokkal erősebb! Nekem bevált!
Általában a rögzítő, ami összefogja őket esik le a az alsó burkolatról.
Ha nem szorul a csöveket.... el is hagyod.
Okés ez megnyugtató...... akkor ezt a rögzítőt megnézem még, mert nekem nem rémlik, de lehet csak figyelmetlen voltam.
Köszii
Az úgy jó....azoknak ott kell lenni. De van egy rögzítő az alsó burkolaton és abba kéne bedugva lenniük.
Szia!Én is soproni vagyok mint Lajos ,nekem is ő hozta ha kell neked a plexi beszéljünk mert Nekem a kisebb ami fent volt eredetileg úgy néz ki elég lesz.
Gino mester.
Lenne egy kérdésem :)
Ma olajcser meg volt a kutyulin és levettem a kitámasztó melletti védőburkolatot, hogy konnyebben hozzá férjek a leeresztő csavarhoz.
Akkor vettem észre ott kettő csövet, ami csak lóg a vakvilágba.
Sajna nagyon nem volt időm megnézni honnan jön.
Az úgy jó vagy milyen szerepe van neki egyáltalán?
Még 1 kiszeretném cserélni az égőt valami erősebbre mert ez a gyári szart sem ér ötlet?
Én 2.5 re fújom mindig elől, hátul! 2 személlyel nem megyek és ezt írja a táblázat!
Hali!Megszeretném kérdezni mekkora nyomással használjátok a gumikat gyári 2,5 és 2,9 vagy ez inkább télen, nyáron 2,2 és 2,5 .
Nem olcsó, de ha már az 1 naposon gondolkodik valaki a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning szerintem nagyon jó! Nagyon dicsérik, megyek is Április 5.-én :)

BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning
köszönöm a tippet!
Itt is lesz ! TOMMOT
hopsz ... akkor fel kell, hogy vegyelek föbön , nem állapot, ha lemaradok információ hiányában! :)

... és a közlekedésbiztonságiakat is, jobb ha hótlájn az embör fia-jánya!

nyade hova lett a tavasz?!?!?
jópár napja már a facebookon találkoztam vele.meg is osztottam,ha már én nem mehetek rá,hátha valaki még belefér a keretbe