Nem tiltja semmi. Csak sokan rosszul értelmezik a meglévő szabályokat.
Nem kell érte veszekedni. Rendesen legyen beállítva, ez fontos.
Akksi bírja-e? Kevesebbet fogyaszt, mint a H4-es. Begyújtáskor van egy picit nagyobb áramfelvétele, de az nagyon rövid ideig.
Elnézést, tévedtem.
Mindkét cső a tank aljára megy. Az egyik szellőztetés (azt hiszem a vékonyabb) a másik Y-al a kiegyenlítő tartály és a tank túlfolyója.
Na igen ez tetszik nagyon,de ez szabályos EU-ban ?Mivel közel vannak az osztrák kanyarok ,gyakran vagyis szinte naponta járok arra,nem akarok a rendőrökkel veszekedni így se csípem őket.Az aksi bírja vagy valami átalakítás kell?
1 helyen összevan kötve gyorskötözővel a vízcsőhöz, ha jól emlékszem.
amennyire láttam fentről jönnek ezek a csövek, csak a helyét nem volt időm pontosan kiderítteni... úgy néztem, mintha valami kondenzvíz vagy ilyesmi kifolyó lesz az...
Szia!Én is soproni vagyok mint Lajos ,nekem is ő hozta ha kell neked a plexi beszéljünk mert Nekem a kisebb ami fent volt eredetileg úgy néz ki elég lesz.
Gino mester.
Lenne egy kérdésem :)
Ma olajcser meg volt a kutyulin és levettem a kitámasztó melletti védőburkolatot, hogy konnyebben hozzá férjek a leeresztő csavarhoz.
Akkor vettem észre ott kettő csövet, ami csak lóg a vakvilágba.
Sajna nagyon nem volt időm megnézni honnan jön.
Az úgy jó vagy milyen szerepe van neki egyáltalán?
Nem olcsó, de ha már az 1 naposon gondolkodik valaki a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning szerintem nagyon jó! Nagyon dicsérik, megyek is Április 5.-én :)
Vigyázat!
Ne gagyi (xenon + H1) fej legyen.