Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van új ezres GSR ha jól láttam tegnap

jól csináltad! :)

viszont, most vettem észre, bár lehet még valóban friss a dolog, hogy a suzuki honlapjáról lekerült a GSR600

akkor ennyi volt!? 2006-2012 RIP kutyuli?!
2007-ben....
Én február 1-én vettem a motort Zalaegerszegen ....és lábon hoztam haza. Majd 1 hónapon belül mentem is vissza vele 1000-es szervizre.....majd június elején már mentem le vele 6000-esre.....
Belealkudtam az árba az első 2 szervizt, így oda vittem vissza.
Én tudtam, csak szezon végén tudok váltani, hisz Para barátom 2010-et végig tolta. A kérdés csak az volt, h tőlem az SV-t elviszik -e szezon végén Nagyon akartam, h így legyen , bejött
Pedig amikor vettem azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen ôrült, hogy a szezon végén veszek motort! :) Mondjuk azért lett ilyen késôre hagyva, mert a jogsi is akkor lett meg... Igy is motoroztam vagy 2 hetet jogsi nélkül, mert már nem tudtam kivárni az okmányirodát. :S
Ezen a héten fixálódik a dátum és a többi részlet (szállások, motorosok, oldalbordák ?, lejutás...). Majd értesítelek
ha emlékeim nem csalnak akkor Én is októberbe hoztam el a motort, de a banki huzavona után csak 01 03.-án lettem a gazdája
egyébként is van még simogatni való a motoron
Halihó!
hát így egzakt időpontot nem tudnék mondani, meg egyébként is ... :)
reggel 6kor indulok általában pestről, akkor még nincs az a dejóidő, hogy 2kerékre pattanjak
gondoltam, ha majd ez változik és neki indulok, akkor úgy összeugrunk egy lájtos délutáni gurulásra ... "tapasztalatcserére"
De 2 hét mulva indul a verkli!
Belepett a hó!
szia Willi téged se lehetett látni télen
Csaó!
Jóreggelt
Szega! Mikor ugrasz fel hozzám?
velkám in dö klább! :)
3 fôs a klubb... :D szintén októberben lettem a gazdija a kutyulimnak! :))
Magyar nyelvű kezelési útmutatót, hol találhatnék? Nem tud nekem szkennelni valaki?
Kíváncsian várom róla a képeket! :)
Nem, én így vettem a motort ahogy van! :)
Nem biztos! Minden esetre kérdezz rá időben kérlek!
Iden tavasszal a sziget igy felejtos?..
Mindenki masra bukik... Ki erdore, ki pedig a Mansell kanyarra