Sziasztok.
2006-os GSR,Olaszországból hozták be és van benne 7900 km.Szerintetek lehet neki hinni hogy csak ennyi a km?
Állapotra nagyon egyben van,de nekem a km kicsit hihetetlen.
Talán a legalsó vízcsőnél tudod leengedni a legjobban.
Az a blokk alatt van a váltónál, ami a vízpumpára megy rá.
A feltöltés a jobb első indexburkolat alatt található beöntősapka levétele után megy könnyen.
A kiegy tartályból is érdemes lecserélni. Ehhez tank felemelés szükséges és van kiveszed a tartályt (ez nehezebb) vagy kiszívod belőle. Ez a blokk mögött van a vázon belül, jobb oldalon.
A teljes rendszerbe 2.8 Liter hűtőfolyadék megy.
Mindenképpen ethylene glycol fagyállót tegyél bele, desztillált vízzel 50:50 -ben keverve.
Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy GSR-t. Hűtővizet szeretnék benne cserélni, de nem igazán tudom hogy kell. Hogy férek a hűtővíz beöntő nyílásához? Hol kell leüríteni a vizet?
Végre kész a moci, 24000 km es szerviz elvégezve. 6 lapkát kellett cserélni, làncszett, fékolaj, teló olaj is cserélve lett. Szuper lett, csendesebb a motor és nem rángat a lánc. Hétvégén remélem lehet csapatni
Nem árt a TÜV ás az E megyek Ausztriába, Romániába, Szlovákba az idén mocizni, nem lenne jó ha a rendőrök kötekednének a kipuff miatt! Bár attól még megsarcolhatnak
motorral:)
A haver mociján nézték, tudod, GS, már én is feltettem:)
Igen, ott volt a mobil decibellmérő is a kocsijuk mellett. Rendőrök és műszakisok voltak kint.
Jaja pont ezért érdeklődöm felőle, lehet marad a gyári vagy a martin, ami még megfizethető. Külföldre mindenkép hangtompítós verzióval mennék nem keresem a bajt na majd alszom rá párat
Itthon nem kell az E betű és a TÜV tanúsítványt sem fogadják el.
Külföldön ha hangos mindenképpen probléma, ha nem hangos az E és a TÜV ott sem kerül ellenőrzésre.
50ezer forintot szeretne kapni érte az még az én pénztárcámnak is jól hangzik :) csak jó lenne róla infó, sajna videó nincs a hangjáról mire lehetne számítani, mert teljesen más kinézetű gianelli dobok vannak
Vicc a km!
Amúgy ne kilométert vegyél, hanem állapotot.
2006-os GSR,Olaszországból hozták be és van benne 7900 km.Szerintetek lehet neki hinni hogy csak ennyi a km?
Állapotra nagyon egyben van,de nekem a km kicsit hihetetlen.
Új tag vagyok és motor vásárlás előtt állok.
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...:
Ezt a motort néztem ki.
Nem ismeritek? Információkat szeretnék róla és az ár érték arányáról is szeretnék segítséget kérni!
így gyorsan felhőalapra lehet érni ...
voltak még ott páran lepedő alatt, akik így kapaszkodtak felfelé!
jáj, de jó nekik!
Az a blokk alatt van a váltónál, ami a vízpumpára megy rá.
A feltöltés a jobb első indexburkolat alatt található beöntősapka levétele után megy könnyen.
A kiegy tartályból is érdemes lecserélni. Ehhez tank felemelés szükséges és van kiveszed a tartályt (ez nehezebb) vagy kiszívod belőle. Ez a blokk mögött van a vázon belül, jobb oldalon.
A teljes rendszerbe 2.8 Liter hűtőfolyadék megy.
Mindenképpen ethylene glycol fagyállót tegyél bele, desztillált vízzel 50:50 -ben keverve.
Egy hónapja vettem egy GSR-t. Hűtővizet szeretnék benne cserélni, de nem igazán tudom hogy kell. Hogy férek a hűtővíz beöntő nyílásához? Hol kell leüríteni a vizet?
kicsit állat?
Findi e fölött vitorlázz ha kemíny vagy
A haver mociján nézték, tudod, GS, már én is feltettem:)
Igen, ott volt a mobil decibellmérő is a kocsijuk mellett. Rendőrök és műszakisok voltak kint.
http://www.mivv.it/en/prodotti...
Motorral voltál vagy autóval?
Ha hangos kipu hiába van E vagy TÜV, szerintem akkor is bünti van....nem?
Külföldön ha hangos mindenképpen probléma, ha nem hangos az E és a TÜV ott sem kerül ellenőrzésre.