Sziasztok.
Most vettem egy GSR-t és olyan kérdésen van,hogy új aksi van benne és akitől vettem azt tanácsolta,hogy ilyenkor hideg időben,ha nem használom a motort vegyem ki belőle az aksit.Érdemes e ki venni belőle?
Másik:a motor leállítása után az immobiliser vissza jelző lámpa ugye villog,ez kb egy nap után abba hagyta a villogást,de a motor beindult gond nélkül.Ez normális dolog vagy lehet hogy van valami hibája?
Bocs hogyha hülye kérdések,de még soha nem volt ilyen jellegű motorom csak robogóm.
Sziasztok! Suzuki GSR 600-hoz keresnék váltókart ,fékkart,jobb tükröt,bal első irányjelzőt,kipufogó borítást stb.Ha valaki tud segíteni hívjon előre is köszi! 30 6838222
Akit érdekel az majd keresi OTT, ahol az ilyenek helye van.
Ha nekem hús kell elmegyek a henteshez. Nem várok a fodrásznál, hogy hátha bejön valaki húst eladni.
Mindent a maga helyén. A képesmotor-on vagy a megfelelő topikokban nyomuljál.
Van jo hegeszto is, es jol hegeszto is. Mar csak a reszletek kellenenek. :)
Ami fent van itt az a forgacsos ocsmany hegeszteses atalakitas, az mennyire hatekony? Persze szebb kivitelben.
Ennel kell hangolni ha at van alakitva?
Karburátoros volt az SV?
Ha igen, akkor fordulhat elő....de csak azért mert nem lett hozzáhangolva a karburátor a nyitáshoz.
Nem hadititok, de ismétlem nem egyszerű és jó hegesztő kell és jóL hegesztő. Tökölős meló....
Van valami hasznalhato/kezzelfoghato forras az atalakitashoz vagy hadititok?
Nem vicceltem a teljesitmenyvesztessel. Az regi SV-n egy kipuff vegi dugohuzas eleg kemeny teljesizmenyvesztessel jart.
Az fasza . Es hogy tortent az atalakitas? Mennyire uvoltott es vesztett e valamit a teljesitmenybol? Nemigazan akarok masik dobot, a gyari disz ala kene nekem, de a GPR dobokat aranyaron merik.
Szoval?
Sziasztok.
Maradt egy-két apróság GSR-ről. Hátsó villa, ülés alatti műanyag-burkolat, komplett kábelezés, kormánnyak csapággyal, tengelyek, injektorsor, benzinpumpa, sok egyéb apróság. A legtöbbet kínáló viheti az egészet, 10.000-ről indulunk.
Most vettem egy GSR-t és olyan kérdésen van,hogy új aksi van benne és akitől vettem azt tanácsolta,hogy ilyenkor hideg időben,ha nem használom a motort vegyem ki belőle az aksit.Érdemes e ki venni belőle?
Másik:a motor leállítása után az immobiliser vissza jelző lámpa ugye villog,ez kb egy nap után abba hagyta a villogást,de a motor beindult gond nélkül.Ez normális dolog vagy lehet hogy van valami hibája?
Bocs hogyha hülye kérdések,de még soha nem volt ilyen jellegű motorom csak robogóm.