Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár, pedig reménykedtem, hogy van valami okos megoldás rá...Valószínűleg a GSR750-nél már rájöttek, hogy mennyivel egyszerűbb megoldás, ha a kipufogót visszateszik a jól bevált helyre.
Köszönöm
Sajnos egyenlőre nem sikerült megoldani hogy a kettő egyszerre fent legyen. Az ülés alatti fém tartók pont beleütköznek a dobba. Ahogy néztem egy kis hajlítgatás segíthet vagy esetleg gyártatok oda egy tartót.
Szia!

Láttam, hogy Givi konzolod van, és Martin sportdobod. Azt szeretném megkérdezni, hogy sikerült-e valahogy megoldani azt, hogy a kettő együtt is fenn lehessen a motoron? Mert mint azt te is felvázoltad korábban, a felfogató pont ott található, ahova a sportdob kerül...
Szia!

http://www.felnicsikok.hu/ itt lehet egyedi matricákat rendelni és ők ugyan ilyen gsr-eset csinálnak elég jó anyagból.
A gsr felirat 2190ft/db
A 600-as felirat pedig 990Ft/db
Én most rendeltem ilyen matricát csak azért tudom
hát az meg ... rég nem éreztem ilyet ... de valóban, szerencsére megúsztam az ijedséggel ... nem kívánom eldönteni a gépet akár csak 20kmh-val sem! :)
széles utat, gumifákat, olcsó benyát!
Szép a mocid,! GSR-es matricát honnan lehet beszerezni?
Sziasztok.
A GSR-en mennyinek kell lennie a lánc feszességének(cm),és miből látszik ha már megérett a cserére?
Egyébként a feszességet hogy tudom állítani?
Előre is köszi a segítséget.
Szezon kezdet kis adrenalin fröccsel akkor megvolt.Szerencse gond nélkül .Holnaptól tavasz ez a lényeg!Széles utat
jahh, és a szitu:
(gondoltam megosztom hátha valami okos kis tanácsot is kapok, nem, nem a "ne motorozz!"-ra gondolok + helyszín csak, hogy ne legyen: "minek motorozol a belvárosban?" ... "azé bazz, mert ott lakom, és ha bárhova is akarok eljutni, először onnan ki kell jutni ..." :) )
kb 500m-t tettem meg a garage-ból (asztória), gondoltam még mielőtt "felmelegednek" a gumik megnézem a nyomást (legközelebbi kút Kálvin őemfaú). kiskörút dugult...szűk is, meg a fa----mat, irány nagykörút, aztán a kis utcákon elkavirnyálok a kálvinig.
dohányon ki, Rákóczi-Körút sarok piros. mellém ér egy idősebb kolléga, valami robogóval (nem nagyon ismerem a típusokat), hangosan rámköszön, majd elindul ... jahh, hogy zöld (tehát a gyalogosoknak már 3-4 mp-e piros) ... elindulok, normál tempóban, gumik még hidegek, meg egyébként sem állatkodok kocsival sem ... helyes kis barna már piroson gyalogol át a "villamosszigetről" ... a hamarosan nekem is szükséges jobbrakanyarodó sávon halad, így a "középsőben" gurulok viszonylag lassan, erre szintén a villamosok felől megjelenik egy kiccsaj keresztbe előttem (valami baba is volt a kezében, de szerencsére nem voltam elég közel, hogy megnézzem jobban), kb egy centire kerülöm, persze közben elsőfék+zebra felfestés el is csavarja az első kereket, hál istennek ijedtemben húztam egy jókora gázt, de valahogy kuplungot is fogtam így csúsztatva tükörhangon de talpon viszont padka felé veszem az irányt . padka mellett jó poros piszkos "hóhagyaték" így fokozatosan fékezve( itt már lábbal is), de picit azért csúszkálva sikeresen megálltam a kis háromszög terelősziget előtt ...
motor letámaszt, leszállok, erre megáll mellettem egy toyotás nőci, hogy "elkaptad?"
- "remélem nem!"
továbbmegy
ahogy visszanézek, a zebra mellett áll a kiccsaj, másik 3-4 gyerkőc + babakocsi + 3 felnőttféleség mellett (nem szokásom bőrszínnel foglalkozni...most se tenném, de ez ... vá)
egyik felnőttforma jön felém, halál nyugodtan, és számomra idegesítően lassan ... émmeg állok a háromszögben, letámosztott motor, kicsit remeg a láb is ... jájjjj mondom ...

odaér, végre, majd folyamatosan hálálkodik, hogy mennyire köszöni, hogy ennyire figyeltem (anyád!), meg, hogy ő kiabállta, hogy állj!" de a kislány azt értette szaladj ... mondjuk legalább megkérdezte, hogy egyébként velem minden okés e ... ez így korrekt

azért ez komoly, hogy a nagy bang mind átmegy a zebrán, a kislányt meg otthagyják a másik oldalon ... és nem vagyok meggyőzve az "állj!"/"szaladj!" mondtam/értette dolog kapcsán sem ... na, lényeg, hogy a mai kis motorozás még csak eztán vette kezdetét ...

ó jeahhhh
hát igen, szép idő volt ... de még nem az igazi ...

járt ma esetleg Bp-én blaha környéken ma du 5 körül?! ha igen, akkor "hattalmas" atrakciót sikerült látnia az én előadásomban!

(a lehető legamatőrebb módon DE! személyi sérülés és vagyoni kár nélkül sikerült elkerülnöm, egy a - már legalább 4-5 mp - piros jelzés alatt a zebrán átfutó 8-10 éves kislány és a motorom, nyergében szerény személyemmel való találkozását ... )

azé nem volt gyenge ... elgondolkoztam, hogy egy esetleges vezetéstechnikai tréning során tanultakkal mit is csináltam volna ...

Ó, Motoros társaim, széles utat, nagy nagy figyelmet és guminő piros jelzés alatt zebrán átfutó gyalogosokat mindenkinek!

Jó / jobb / idő volt ma , több motorost is láttam a városban .
Rendben, köszönöm a tanácsot kedves Gino!
A valós km rejtély marad.

"teljes szervizen, műszakin és fényezésen esik át a megvétel előtt "

Az ilyen dolgokat eladás előtt már nem szokták olyan alaposan elvégezni....mivel már "bent van a hal a szákban"
Szóval legyél nagyon körültekintő és alapos, hogy mindent tutira elvégeztek-e és megfelelő minőségben.
na azért It meg kell szokni a cinkelést, de látom, nem vetted a szívedre
Ha szervízkönyves, és a kopó alkatrészek sem agyonnyúzottak, akkor lehet a km reális.
Nem vagyok ratyi :D

Újonnan vásárolt motorról van szó a hölgy igényeinek tettek eleget a rózsaszín festéssel.

Hogyan tudhatnám meg, hogy mennyi benne a valós km?
Leinformálható szerintem ha megtudakolom a rendszámát!
Garantált női tulaj, nincs szerintem rossz állapotban, teljes szervizen, műszakin és fényezésen esik át a megvétel előtt így egyeztem meg velük.

Azért ha igazolt vagy látszik az is más
Na megyek is mocizok egy kicsit :)
lehet, de én csak azt a szervízt hiszem el, amit én csináltatok meg.....a többi csak
De jobb ha az előző gazda csinálja meg mert nem olcsó :)

egy kicsit ... de semmi acro ...
még arra sem vették a fáradtságot hogy át töröljék, tiszta retek én itt biztos nem vennék semmit max egy éles kanyart
nem. De ahogy mondják nem km-et veszünk, hanem állapotot. Ha megveszed érdemes egy 24.000-es nagyszervízt megcsinálni, de a világból kimegy, Kykee 90.000 körül tett bele.
ha ratyi illesz ide, a görög szereti a friss húst.....mondjuk Gino után szerintem az én kis puhos seggem is tetszene neki, szar lehet, ha szúr a csont
ratyi vagy, vagy csaj?