köszönöm és igyekszem ésszel élni ! megvallom nem néztem meg a linkelt útvonal pontos hosszát, az útvonal szépsége ragadott magával!
mint írtam is nem próbálok felesleges bonyodalmakba keverni magam (pl. dobogókő ...) , ésszel, lassan közlekedek, már amennyire a forgalom ritmusa engedi (de van, hogy az autósok előznek Bpén vagy külterületen ...)
én ilyen krúzolós típusnak vallom magam, de az "erre" kitalált talpal levegőt tolós chopperek meg nem tetszenek, ez a bébiking meg ... jájjj ... :)
sok-sok ezer KM-re fel! :)
szépet, széleset, naposat, olcsót, gumisat mindenkinek!
Én is az igahúzással töltöm a feles szabadidőm nagy részét sajnos Csepelen kívül, és pont abban a fázisban mikor Te meg ott boncolsz ! De 1xcsak majd rád-török !
Varom mar en is hogy motorral menjek dolgomra, arra van a fiam Yamaha-ja .Az 2 literrel beeri / 100 km.A gsr a luxusra van tartva.
...van meg lentebb az a bicikli------ es gyalog
Talan 25-27 korul mar lesz annyi az ido hogy melozni motorralvuarjak.
Le kene jarni a veget a mistani guminak..............meg ugy igazan mar kezd mar hianyozni a kis bekaszemu
csak óvatosan, ha okos vagy és nem baszod el rengeteg KM van még előtted, ha elsieted akkor viszont baszott kevés
04 14 a dátum amiről szó van, a nagy400-500-as túrákra ráérünk május-juniusban is, van idő
azt hittem én voltam egyedül olyan marha h októberben vettem motort aztán meg észre sem veszed hogy telnek az évek meg gyűlnek a kilométerek és már nem foghatod rá, hogy "most kezdted"
bárcsak ne lenne ilyen cafat az idő, ma is elgurulnék ...
bár illene a betervezett olajcserét elvégeznem, gurulni még mindig jobb (tegnap egy laza 100as túra megvolt ... Bp 10es Esztergom, majd gondolkoztam dobogókő felé venni az irányt, de nem volt olyan meleg, én meg bátor, hogy nagyot kanyarogjak. vissza 11-esen)
:)
egyre jobban élvezem a dolgot (tavaly októberben kezdtem :D )
mint írtam is nem próbálok felesleges bonyodalmakba keverni magam (pl. dobogókő ...) , ésszel, lassan közlekedek, már amennyire a forgalom ritmusa engedi (de van, hogy az autósok előznek Bpén vagy külterületen ...)
én ilyen krúzolós típusnak vallom magam, de az "erre" kitalált talpal levegőt tolós chopperek meg nem tetszenek, ez a bébiking meg ... jájjj ... :)
sok-sok ezer KM-re fel! :)
szépet, széleset, naposat, olcsót, gumisat mindenkinek!
A 3 komponenses folosleges mert igy is van 5 cm majrecsikom
A KAWA ER6 ismerosod motorozik meg ?
...van meg lentebb az a bicikli------ es gyalog
Valakinek van most fenn M3 a gépen? Létezik made in China változat?
Le kene jarni a veget a mistani guminak..............meg ugy igazan mar kezd mar hianyozni a kis bekaszemu
Megyek Én is !
Mondjuk csak Bp. már több mint 200 Km nekem oda-vissza !
04 14 a dátum amiről szó van, a nagy400-500-as túrákra ráérünk május-juniusban is, van idő
hát akkor már 2 személyes az "októberben motort vásárlók klubja"
áhh, arra mindig lehet fogni, hogy "most kezdtem"
ínye, no majd eccer ...
bár illene a betervezett olajcserét elvégeznem, gurulni még mindig jobb (tegnap egy laza 100as túra megvolt ... Bp 10es Esztergom, majd gondolkoztam dobogókő felé venni az irányt, de nem volt olyan meleg, én meg bátor, hogy nagyot kanyarogjak. vissza 11-esen)
egyre jobban élvezem a dolgot (tavaly októberben kezdtem :D )
Amúgy a GSR-en is mindig úgy ült.