Szevasz
Oda-vissza, kompjeggyel az mar 470 eur labon es csak 6 literes fogyasztassal szamoltam . 12 ora alatt letudhato siman a tav normalis tempoban, 5x tankolassal (kaja szunettel), ha nincs eso.
A brigadot ev vegen lattam csak, szerintem Alme azota is jozanodik...
"lábon" meg 10 óra 1100 km....az az 11x7l=70 lityi benya
kb130 ero+autopálya......de az inkább csak Szlovén+ kevés olasz...........de ti tudjátok
Ez se Gsr-es téma
Abdul.....mit tudsz az "innyenc" brigádról
nagyon eltüntek a "KISLÁNYOK"
Ma délután dobok mailt, rohanok megbeszélésre.
Vonattal nem olcsó:
- Bécs-Livorno min. 200 EUR per fő EGY ÚTRA, nem kabinos vonatozással. (1 fő, 1 motor) - hivatalos ajánlatot kaptam a vonattársaságtól
- Plusz benzin/matrica Bécsig,
- plusz motor kompjegy
És már 600 EUR per fő per motoros az oda-vissza utazás kompozással együtt... Lábon ez kijön 450 EUR körül, futón/kisteher leszállítással meg 350 EUR körül. Na folyt. köv. privátban, nem GSR téma.
No megköszönném a kalkulációt.
zoli32@gmail.com
Én ahogy néztem a kicsivel gyászos lenne a 3 fő.
Vagy a 3. elég gizda embernek kéne lennie.
És maga a platós 5,13 így nagyon rövid futó fér a 7-be el.
Bár reményeim szerint 4 motort fel fogok tudni rakni.
Odaút Livornóig vonattal a legolcsóbb.
Talán 120-150 euro lehet.
Onnan meg komp a kikötőből meg motor.
Ha ebben a kompozás is benne van, akkor nagyon jó ár...
Nézd meg a Moby-t, az olcsóbb szokott lenni. Illetve most vannak olyan akciók, hogy nagyobb kisteherrel/lakóautóval olcsóbb a dolog, ha 7 méter alatt van a hossz. (Sokkal olcsóbban kijön, mint személyautó+utánfutó). Szerintem nálad a leggazdaságosabban lehet úgy jönne ki, hogy 3 fő a kisteheredben és 3 motor azon. De dobj mailt és megosztom veled a kalkulációimat, agyalok én is ezen egy-két hete . Sajnos a repülővel való leutazás (motorokat levinni és utána utazni) nem túl gazdaságos, Wizzair fapados Pisa-ba idén nincs, Ryanair van, de nagyon szar napokon. A Bécsből vonatos megoldásra kaptam árajánlatot, az a legdurvább összegre... az is felejtős.
Méricskéltem számoltam picikét mostanában.
Fura állat ez a komp.
Picit 5 méter feletti a kocsi 3 méter egy futó.
Így 400-500 euro közt kött ki oda-vissza a komp időponttól függően.
Fura hogy szeptemberben drágább mint főidényben.
Moby-t még nem csekkoltam de mintha árnyalattal olcsóbb lenne.
Naggyából 6-7 motor esetében 2 fővel üzemanyaggal (450 ft/l) én KB 50-60e közt számoltam /motor hogy eljusson az ember szardenia körülre.
Ez fögg a motormennyiségtől és a kompártól időpontilag.
Nameg digóban nem szabad tankolni.
Ahogy néztem januárban 5-25 fok között volt nappali hőmérséklet Szicíliában. Nem lenne rossz az se. Lényegében "csak" Livornoig kellene leszállítani a motorokat, onnan megy komp Marokkóba (2 nap) és Szicíliába (20 óra) is.
Vittem reggel 9-kor a motort a szerelőhöz. -1 fokban egy szál farmerban és egy motoros kabátban. Még jó hogy csak 2km volt mert szanaszét fagytam, 40-el tudtam menni max mert a lábam lefagyott . Néztek is az emberek rendesen
Nekünk nincs, de próbáljad meg a Bátszi motornál, ott szokott lenni sportdob
Andi