ha tetszik a vfr nyugodtan cserélhetsz nem több annak a 70e mint a gsr ben a 39...
de mivel sosem hagyna békén a gondolat a km miatt nem érdemes cserélni..
nah ezért tekergetik az órákat
Tybee ez hülyeség.........kint A-ban én mentem a Tuncivai/1000-es mint tudod/
egy Honda Devil...ha jól írom?700-as 2 személyel.....decire azt tankoltuk...neki volt csomag+ utas,én egyedül voltam+300cm.
Hogy lehet ekkora különbség hihetetlen
Vagy valami műszaki gebasz?pl levegőszürő?benzin minősége?
úgy már azt mondom ok
Ezt úgy lehetne igazságosan eldönteni hogy kipróbálnád te magad .
Én azt gondolom a 2 motorról hogy hosszú távon a VFR örök darabnak tekinthető.
Mondjuk én sem cserélném el az enyémet .............semelyikre sem .Nekem a GSR kényelmes-praktikus-üzemeltetési költsége minimálisnak mondható ahogy használom....
Túráztam együtt szlovákiában VFR-essel .Kb 10 ezes km volt benne , szalon állapotú volt . Szép motor-csoda blokk hanggal stb...
3literrel többet evett benzint 2 személlyel 100 km-en mint a GSR-em 1 személlyel .A tulaj azt ecsetelte hogy 7ezer körül kell tartani a fordulatot hogy normálisan menjen vele
Cserét kínáltak fel nekem egy 2004-es svájci múltú, de már magyar kézben lévő fekete Honda VFR 800-ra. 70e km-rel, sérülésmentes, fékbetét, lánc, olajcsere, gumicsere volt mostanában, két oldalt GIVI dobozok, Leo Vince dupla kipu. Az én mocim 39e km-rel van, xenon, magyar 3. tulaj vagyok, sport kipu, és sérülésmentes szalon állapot!
Én nekem sok a 70e km, bár a VFR nagyon értéktartó, és kiváló motor, de nekem sok a km, és a külföldi múltja sem tetszik :/
Ti mit gondoltok a cseréről?
még gondolkodom miképpen legyen látnom kell majd.nekem oldaltartó is lesz,lehet össze fogatom mind a kettőt.február végén szerintem viszem a szerelőhöz,remélem hó eltűnik arra.
könnyen ment a felszerelés én holnap tudok érte menni.én valami kapaszkodót is akarok rá hegesztetni .A gyári lyuk dob felett (müa. idomot ki kell majd fúrni)és a hátsó tartó közé hasonlóan mint a gyári.
de mivel sosem hagyna békén a gondolat a km miatt nem érdemes cserélni..
nah ezért tekergetik az órákat