Szevasz, tenyleg nem akarok kotekedni, de en is ennel a biztositonal vagyok es kaptam evfordulo elott ket honappal ertesitest az uj dijrol. Kuldj az ugyfelszolgalatra egy mailt a problemadrol, aztan kapsz hivatalos irasbeli ertesitest. Ha nem tetszik es jogosnak erzed a problemad, akkor mail a fogyasztovedelemnek, ugy hogy a kh is benne legyen. Ez mindig hasznal
Tehat akkor vegig autopalya, hogy tartani lehessen... Es az olasz "talp" reszt sem tudjatok nagyon megnezni. Lehet osszessegeben olcsobban es gyorsabban kijon, ha Livornobol kompoztok le kozvetlenul Sziciliaba. Ha jol remlik ejjel indul az is es 18 ora az ut. Osszegre biztosan olcsobb, mint a Bari-Dubrovnik komp. Es melyik motorral mesz?
így már jobb. De kalkuláld bele, hogy az autópáláyn mész, nem látsz semmit valóban. Inkább szánj rá 2 nappal többet, menj le Senjnek, és onnan Dubrovnikig isteni kanyargós tengerparti utak vannak......
1200 km motorral lehetséges, csak értelmetlen, és nem ezekkel a papírkutyákkal. A napi vállalható és már fárasztó táv 600 km. Van, akinek még ez is sok.
Hajnalban indulunk,este 10 kor megy a komp Dubrovnikból,másnap este Messina...nah ez 2 nap.
Figyu kamonall megütöttem nem egyszer Genovát 1150km-kb 11-12 óra alatt.
Dubrovnik is kb annyi...1200...asszem,azt meg még emeletes busszal,bundesz úton estére mindig lent voltunk,és még "terítettünk" végig a horvát parton,igaz asszem ott este 10 volt az indulás...........hu de rég volt:))még 2000 környékén
Igen, csak úgy voltam vele, hogy nekem is akkor kell váltsak, amikor kb. mindenki, és az egész net ezzel van teli, hogy már csak 2 nap és válthat kötelezőt 1-ejével... Ezért estem bele a hibába, nem tudtam, hogy van ilyen, hogy 2010 előtt vagy után vásárolt gépjárműre mikor lehet újrakötni a kötelezőt... Persze a szabály nem tudása nem mentesít a törvények alól, de annyi kurázsi lehetett volna a biztosítómnál is, hogy szól, hogy le fog járni, újrakötöm esetleg, vagy mit csinálok vele... De minek is szóljon, ki vagyok én? A pénzük megvan és ez a lényeg!
Ezt akar magadtol is kerdezhetned, hogy miert nem nezed mikor jar le az eves biztositasod... A torvenyeket pedig nem a biztositok hatarozzak meg, hogy kinek mikor van evfordulo. Mindig masban keresni a hibat a legegyszerubb. Bocsanat.
Ha ezt 10 nap alatt megoldod, akkor nem latsz semmit csak autopalyat... Bp-Dubrovnik ket nap alapbol barmelyik iranybol is mesz. Komp meg egy nap. Baribol Messina meg egy... Ez mar 4 nap... Oda-vissza az mar 8 nap, tehat marad ketto Sziciliara. Ket het minimum kell... Tudom gyorsak vagytok, de ennyire ne
Remélem van itt valaki, nagy szaki aki tud rajtam segíteni.
A bukógombámat akartam leszedni és beletört a tőcsavar az egyik felén a másikhoz hozzá sem mertem nyúlni még. Jól bekentem a kékszínű loctite csavarrögzítővel. A távtartóval próbálkoztam, mert az annyira nem érdekel, fúrtam bele 5-ös fúróval furatot, de a balmenetes kihajtó nem túl sokat ér, sajna nem pont középre ment azon a furat. Nem akarom a motorban elbarmolni csavart ezért valami nagyon jó és precíz megoldás kellene, ami tuti működik. Jah és a tőcsavart én esztergáltattam valószínű puha is az anyag. Tudom nagyon megszoptam és kurva mérges vagyok magamra, de első körben a megoldást akarom megkeresni és majd hibáztatni magam.
Köszi a kielégítő válaszokat srácok, akkor marad a jelenlegi felállás sajnos
Csak azt nem értem, hogy miért nem képesek kiküldeni egy árva levelet, hogy lejár az éves... Persze, mert a tudatlan nem megy be, így meghosszabbítják automatice...
Muternak a PostaŐr pl. küldött, hogy maradni szeretne, vagy keres mást..
Ennyit a zsugori, kizsákmányoló bankokról!
Engem régebben az ahb szívatott meg.
Amikor felmondhattam volna a biztosítást (nov), akkor kiszámolva jó ár lett. dec 1-től már nem mondhattam fel és megküldte a következő évre a díjat. 2x-ese lett, mint mait kiszámoltam novemberben!
Persze felhívtam őket, hogy ez mi?!
A biztosító felmérést végzett a lakóhelyem alapján a területen és az elmúlt időszakban sok volt ott a baleset (egyet sem én okoztam) ezért megemelte a díjat! Hogy kapják be..... náluk ragadtam őszig míg ki nem vonattam. Rohadékok, mert megtehetik.....sőt most már bármikor módosíthat a biztosító a díjakon!
A forgalmi 6000, az illeték nem tudom....De nem teljes illeték, csak valami x ezer forint.
Gino!
Kérdezte mit lehet tenni, én elmondtam. Az hogy megéri e, az már az ő ügye..
Az 1200--az a terítős járat volt...még busszal
http://goo.gl/maps/PgSpq
Nah igy már jobb
Figyu kamonall megütöttem nem egyszer Genovát 1150km-kb 11-12 óra alatt.
Dubrovnik is kb annyi...1200...asszem,azt meg még emeletes busszal,bundesz úton estére mindig lent voltunk,és még "terítettünk" végig a horvát parton,igaz asszem ott este 10 volt az indulás...........hu de rég volt:))még 2000 környékén
http://youtu.be/yYmyhEcvEvM
A Tamásoknak Nagyon Boldog NÉVNAPOT
10 napos lesz kb
Bp-Dubrovnik-onnan komp-Bari-Messina....Sziget...és ott 4-5 nap...majd vissza
Remélem van itt valaki, nagy szaki aki tud rajtam segíteni.
A bukógombámat akartam leszedni és beletört a tőcsavar az egyik felén a másikhoz hozzá sem mertem nyúlni még. Jól bekentem a kékszínű loctite csavarrögzítővel. A távtartóval próbálkoztam, mert az annyira nem érdekel, fúrtam bele 5-ös fúróval furatot, de a balmenetes kihajtó nem túl sokat ér, sajna nem pont középre ment azon a furat. Nem akarom a motorban elbarmolni csavart ezért valami nagyon jó és precíz megoldás kellene, ami tuti működik. Jah és a tőcsavart én esztergáltattam valószínű puha is az anyag. Tudom nagyon megszoptam és kurva mérges vagyok magamra, de első körben a megoldást akarom megkeresni és majd hibáztatni magam.
Csak azt nem értem, hogy miért nem képesek kiküldeni egy árva levelet, hogy lejár az éves... Persze, mert a tudatlan nem megy be, így meghosszabbítják automatice...
Muternak a PostaŐr pl. küldött, hogy maradni szeretne, vagy keres mást..
Ennyit a zsugori, kizsákmányoló bankokról!
Amikor felmondhattam volna a biztosítást (nov), akkor kiszámolva jó ár lett. dec 1-től már nem mondhattam fel és megküldte a következő évre a díjat. 2x-ese lett, mint mait kiszámoltam novemberben!
Persze felhívtam őket, hogy ez mi?!
A biztosító felmérést végzett a lakóhelyem alapján a területen és az elmúlt időszakban sok volt ott a baleset (egyet sem én okoztam) ezért megemelte a díjat! Hogy kapják be..... náluk ragadtam őszig míg ki nem vonattam. Rohadékok, mert megtehetik.....sőt most már bármikor módosíthat a biztosító a díjakon!
Gino!
Kérdezte mit lehet tenni, én elmondtam. Az hogy megéri e, az már az ő ügye..