Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! De régen láttalak!
Hogy vagy? Mi van veled?
jóreggelt ! de nem vagyok lusta
Jó Reggelt Lusta Kompánia! Egy kis szívmelengető! Ébresztő!

Kakucsringen
info@tommot.hu vagy oldklu@vipmail.hu Amelyik szimpatikusabb! Aztán csak jó csajok fotóit küld!
Bakker látod ez eszembe se jutott .
Oldklu küldenél nekem egy mailt ahol elérlek? Köszönöm!
persze...ha van e-mail cím, akkor oda
van ezen a fórumon lehetőség üzit küldeni úgy,hogy más ne lássa?
Köszi. Irtam már nekik de még nem válaszoltak. Az ár viszont nagyon jó...
SR116 - 28.000,-Ft (hátsó tartó platnival együtt),Az M végű akkor kell, ha Monolock dobozt szeretnél rátenni! Így a Monokey megy rá!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
tényleg újra kezdtem és még csak egy 1/4 szezon van mögöttem tehát minden jó tanácsot szívesen várok!
Nagyon tuti .Ahogy nézem a tommot gsr-el nyomja az oktatást.Csak a protektorok hiányoznak a vidiken(bár lehet csak nekem fontos).
Vki tett már előre kisebb lánckerekeket? Ha igen, vélemény? Mennyivel erősebb alsó tartományokon, nem pörög-e túl a motor ha ékeled, fogyasztás, stb? :)
Üdv a GSR Klánnak!
Egy GSR-es csajszi!
GSR-es csajszi
Állítólag a GIVI tavasszal új hátsó desing-os dobozokat dob piacra.Erről tud valaki?Nekem ma mondták a boltban osztrákoknál.
Néztem én annyi motort mielőtt ezt megvettem ,hogy az csoda . Viszont mikor megláttam a gépemet beleszerettem és kellett . A csupasz gépek jobban bejönnek még ha csak fejidom van a gépen. A legfontosabb meg most kezdtem újra 17 év után a motorozást"hivatalosan" nem akartam egyszerre nagyot,de legyen fürge ha akarom.(Újra kezdtem az egész jogsit 42 évesen mert előtte volt másik ,utána meg jöttek a gyerekek a motorozás meg elmaradt,sőt azt gondoltam elég lesz az a1 ezért van egy 125-ös shadowom is) Az idei év majd eldönti ,egyenlőre tetszik az,hogy 8000-ig kényelmesen megyek asszonykával és valahogy nekem elég is ez a 130 körüli tempó.
És mennyi volt ha nem titok.
Szia !

Én kaptam vele platnit ! Dobozt + féklámpát csak később vettem meg .
Jó Napot Kívánok Mindenkinek !
Hali,
CBF1000 váltáson nem gondolkodtál? Mert amire szeretnéd használni, szerintem az a motor sokkal alkalmasabb és árban kb. ugyanott lennél (amíg felszereled a GSR-t)... szinte minden használt CBF gyári dobozolású. Emlékeim szerint a GSR felpakolva, két személlyel nem a legtutibb "erőművész", nagyon kell pörgetni.
Üdv,
Köszi :)
Srácok a képek ilustrációk hogy fog kinézni.
Minden tartókar úgy kerül forgalomba hogy vasakat és csavarokat kapsz.
A dobozhoz jár a platni.
A trükk hogy a karokhoz passzoló dobozt kell venni.
Néztem a fotót de ott van platni is, gondolom azt külön vette....
Nézd meg Tybee fotóját ez van a csomagban Ő ajánl is valakit vele beszélhetsz telón is.
Köszi!

Csak akkor nem értem miért platnival van lefotózva és a leírás sem egyértelmű :)
http://shox.hu/term%C3%A9kkata...
Szia! Én is ma rendelem meg.Én úgy tudom ez a monokey dobozokhoz megy és mindenhol azt írják M5 platnival.Igaz itt wr.neustadtban 100eu-s árat mondtak nekem.Ahogy nézem Tybee lefotozta az original csomagot 2 oldallal előbbre .Nincs platni de szerintem monokeyhez nem kell mert ilyen tipus.