SR116 - 28.000,-Ft (hátsó tartó platnival együtt),Az M végű akkor kell, ha Monolock dobozt szeretnél rátenni! Így a Monokey megy rá! http://www.kepesmotor.hu/motor...
Vki tett már előre kisebb lánckerekeket? Ha igen, vélemény? Mennyivel erősebb alsó tartományokon, nem pörög-e túl a motor ha ékeled, fogyasztás, stb? :)
Néztem én annyi motort mielőtt ezt megvettem ,hogy az csoda . Viszont mikor megláttam a gépemet beleszerettem és kellett . A csupasz gépek jobban bejönnek még ha csak fejidom van a gépen. A legfontosabb meg most kezdtem újra 17 év után a motorozást"hivatalosan" nem akartam egyszerre nagyot,de legyen fürge ha akarom.(Újra kezdtem az egész jogsit 42 évesen mert előtte volt másik ,utána meg jöttek a gyerekek a motorozás meg elmaradt,sőt azt gondoltam elég lesz az a1 ezért van egy 125-ös shadowom is) Az idei év majd eldönti ,egyenlőre tetszik az,hogy 8000-ig kényelmesen megyek asszonykával és valahogy nekem elég is ez a 130 körüli tempó.
Hali,
CBF1000 váltáson nem gondolkodtál? Mert amire szeretnéd használni, szerintem az a motor sokkal alkalmasabb és árban kb. ugyanott lennél (amíg felszereled a GSR-t)... szinte minden használt CBF gyári dobozolású. Emlékeim szerint a GSR felpakolva, két személlyel nem a legtutibb "erőművész", nagyon kell pörgetni.
Üdv,
Srácok a képek ilustrációk hogy fog kinézni.
Minden tartókar úgy kerül forgalomba hogy vasakat és csavarokat kapsz.
A dobozhoz jár a platni.
A trükk hogy a karokhoz passzoló dobozt kell venni.
Szia! Én is ma rendelem meg.Én úgy tudom ez a monokey dobozokhoz megy és mindenhol azt írják M5 platnival.Igaz itt wr.neustadtban 100eu-s árat mondtak nekem.Ahogy nézem Tybee lefotozta az original csomagot 2 oldallal előbbre .Nincs platni de szerintem monokeyhez nem kell mert ilyen tipus.
Hogy vagy? Mi van veled?