Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked az évfordulód október. Ezt megelőző 30 napban van lehetőséged felmondani.
Ezt most buktad.
Egy esetben tudsz ettől a biztosítótól megszabadulni, ha több, mint 6 hónapra kivonatod a motort a forgalomból, mert akkor érdekmúlással megszünteti -de azért nyomatékosítani kell ezt feléjük- a biztosító a szerződést. Ennél rövidebb ideig tartó kivonás esetén csak szünetel a biztosítás.
már többe van, mint a biztosítási díj
Köszi a gyors választ!
Nem hiteles hál' Istennek! Mennyibe fáj egy új forgalmi + illeték?
Riasztós tárcsazárral nem tudsz elindulni , mert azonnal beriaszt amint megmozdítod a gépet.
Nem hiteles a motor?
Mert ha nem- és van olyan akiben megbízol- Akkor üzembentartó váltással beinthetsz nekik. Itt csak egy új forgalmi árát, és némi illetéket kell megfizetni.
Akkor ugyanis az új üzembentartó tud új szerződést kötni a tetszőleges biztosítóval...
Üdv!

Segítségeteket kérem, hátha van valami megoldás!
2011. októberében vettem a GSR-t, azonnal kötöttem rá kötelezőt a K&H Banknál, 7e Ft/negyed éves áron. Persze ez az utolsó két negyedévre megnőtt 9ezerre, egyéb adók hozzáadása miatt (hogyrohadjanakmeg)! Most novemberben bementem, hogy akkor lemondjam és kössek egy újat másnál, de közölték velem, hogy a 2010 után vásárolt motornál nem november az évforduló, hanem már október lett volna, így lecsúsztam, marad a már TÍZ! ezer retkes forintos negyedéves ár (persze eszük ágában sem volt csökkenteni, hogy kurva hűséges vagyok hozzájuk)!
Ma bementem az okmányirodába, kivontam a forgalomból márc. 15-ig, bementem a K&H-hoz és mondtam, hogy szeretném megszüntetni, mert kivonattam a forgalomból ideiglenesen. Persze a válasz az volt, hogy mivel ez októberben automatikusan (tudtomon kívül persze, mert semmilyen felszólítást nem küldtek, hogy maradok-e, vagy bármi) újrakötődött, így csak azt nem kell kifizessem, amíg a kivonás tart...
Na ebben kérném segítségeteket, hogy a vérbe lehet valahogy felbontani úgy a szerződést velük, hogy jól is járjak, és soha többet ne halljak felőlük?
Én már elindultam a tárcsazárral....... 15 cm sikerült és oldalra érkeztem.

Azért pár igen vastag lánc is megnehezíti a dolgot. Mert időhúzás....ami rontja az esélyeit a rabolóknak.
Nagyon sok jó féle riogató van, bár ami azt illeti ha beszereltetsz bármilyet akkor az akkudat fokozottabban kell gondozd, mert hajlamos megnyekkenteni az akkut a riasztó. Én ezért általában a riasztós tárcsafékzárat szoktam javasolni. Mozgatásra extrém hangon riaszt. Amit nálunk lehet kapni annak a szirénája rejtett, így nem is lehet befújni purhabbal, stb. 9900-ért mérjük...Csak mint ötlet mondtam. (Külön saját áramkörról működik) Ja! És ezzel a tárcsazárat sem tudod fent hagyni a motoron, mert amint felülnél rá szirénázni kezd
Sziasztok!
Ti milyen riasztót használtok, és vagy mit ajánlotok?
Nagyon sok pénz nincsen rá, de nem szeretnék játék csipogót venni... :)
mi is neked
sziasztok ! boldog ünnepeket kívánok
A csizma sarka is szép hidd el... Fapadossal is érdemes lemenni, nekünk 6ezerből megvolt a jegy oda-vissza per fő.
En mar jartam ott, nem motorozasra alkalmas terep . Es hany napot szannatok erre az egeszre? Csak az oda-vissza Sziciliaig vagy Del-olaszorszagig 4 nap minimum es osszesen. Komp Livornobol Sziciliaba nem draga (kb Szardinia aron van), csak kva hosszu ido... Mondjuk 20 ora hajokazas alatt le lehet sulni a fedelzeten, be lehet rugni es lehet egy jot aludni...
lehet igazad van
Bár nekem nem sok "törpöm" van Máltához
Szerintem az a 4-5 nap kevés is lessz Sziciliának
Ok
Maltara minek? Kb. 20km hosszu, jobboldalon vezetnek es kva nagy a forgalom... Inkabb a csizma labfeje vagy a sarka fele menjel.
Frutti di Tisza
sajnálom,de vendégek jöttek,,,,,,,,,,,,,,,,,, legközelebb veletek tartunk
A Photo Shop nem volt rossz?
Szia!

Boldog karit neked és a családnak........ beleértve az enyémet is.
Nagyon szar volt Para !
Hello mindenki ! .....
hali
2013-as túra:)Szicilia-Vezuv-Malta
Eladó Ferodo 2213P hátsó fékbetét GSR600-ba (2006-2011) 3590 Ft-ért.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Kellemes Unnepeket! A Multistradat lenyulnam...