Én is pont ma kaptam meg,oldaltartó, hátsó tartó oldal doboz.Nekem már csak hátsó doboz és oké,bár egy LSL kormányon még gondolkodom.Dobot találtam a képes motoron 50ért ,megpróbálom visszakeresni de sajnos nem killeres.
Sziasztok! Megvan a doboztartó, a doboz és minden cullang, nagy öröm van:) Még egy kipufogó van tervbe az idén, tudtok ajánlani egy jó típust ami nem túl drága?új Leovince dobra már nem maradt 135 papírom Esetleg ha valakinek van használt az is érdekelne, de mindenképpen DB Killeres!
Ha valakit érdekel van egy Givi PLX 538 oldaldoboz tartóm amire nincs szükségem, eladnám vagy dobba beszámolnám.
Már kezdtem örülni ,de a dátumok letörtek.Sajnos mindenben az eu-ra akarunk hasonlítani csak ezek a bedolgozós napok kint nincsenek szabi meg nyista. Viszont igyekezet megvan a többire.
Hát legfeljebb lemérni tudom, egy barátom készítette nekem is, de még ezen is lehetne változtatni. Zártszelvény kell hozzá, menetes szár, görkori-kerék ( ), +anyák alátétek, na meg valaki, aki összehegeszti.
Egész láncszettet cseréltél vele, vagy csak az első fogaskereket? Tudom, hogy ilyenkor illik szettet cserélni, de nekem nem rég lett cserélve, elég jó állapotú még minden, ezért jó lenne csak az elsőt cserélni. Mit gondolsz?
ezt találtam.