Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

26e ft.Ha tippelnék egy tízessel olcsóbban megkaptam volna tőled.Most így jártam.
Fenébe :) Nincs dob itt a hirdetések közt csak gyári. mennyi volt az oldaldoboz tartó?
Tudtok ajánlani olyan helyet ahol fémhálós fékcsövet lehet venni.Nem gyári kell hanem én szeretném a méretet megadni.köszi!
Most nézem, ha ezt hamarabb írtad volna akkor nem rendelek oldaldoboztartót.
Én is pont ma kaptam meg,oldaltartó, hátsó tartó oldal doboz.Nekem már csak hátsó doboz és oké,bár egy LSL kormányon még gondolkodom.Dobot találtam a képes motoron 50ért ,megpróbálom visszakeresni de sajnos nem killeres.
Sziasztok! Megvan a doboztartó, a doboz és minden cullang, nagy öröm van:) Még egy kipufogó van tervbe az idén, tudtok ajánlani egy jó típust ami nem túl drága?új Leovince dobra már nem maradt 135 papírom Esetleg ha valakinek van használt az is érdekelne, de mindenképpen DB Killeres!

Ha valakit érdekel van egy Givi PLX 538 oldaldoboz tartóm amire nincs szükségem, eladnám vagy dobba beszámolnám.
Én csak ECU-t látok.
A GSR-ben nincs is cdi.
COP trafós gyújása van.
Mer nem öntöm akkor a szádba
sziasztok gsr 600 komplett zárszett , immobival + cdi vel tanksapkával 1 db immobis kulcsal eladó irányár 60000.-
06209238057
Csaba
Mosmé' ?
Már kezdtem örülni ,de a dátumok letörtek.Sajnos mindenben az eu-ra akarunk hasonlítani csak ezek a bedolgozós napok kint nincsenek szabi meg nyista. Viszont igyekezet megvan a többire.
teee, nemám elkurvulsz
Ha megtennéd hálás lennék :) A szaktudás megvan (nem az enyém :D ), csak a méretek kellenének! Meg ha van, 1-2 közeli kép róla!
Köszi!
Szentéletűek! Mindenki! Grkrisz, Alme, Henti, fndi és akik ismernek, főleg!

2013-as év várható motoros programjait állítom össze! Ezek a tervezettek!

Március 15 Motorozz.hu évadnyitó gurulás, gondolom, megint Sukoró. Egy kicsit ott lennénk, aztán fakultative lelépnénk valami kajálda felé!

Március 22, 23, 24, Motorkiállítás, ott megtaláltok a TOMMOT standon.

Március 31 - április 1. HÚSVÉT! Egy kis "önkéntes" gurulás, majd akkor egyeztetünk!

Április 6 - 7.-e. Vezetéstechnika Kakucs-ringen! Tommot keretén belül egy kis "rozsdátlanítás"!

Április 27 - május 1. Chesky Krumlow - Berchtesgaden - Salzburd Anif Ez egy extraszupi út lenne!

Türnitz ?
(Bár ez csak aktív alkeszeknek!)

Továbbiakban egy Orfű campingelést, pihenést valamikor július, vagy augusztusban.

Motoros Barátsággal!

Oldklu - Klucsik Tamás
Hát legfeljebb lemérni tudom, egy barátom készítette nekem is, de még ezen is lehetne változtatni. Zártszelvény kell hozzá, menetes szár, görkori-kerék ( ), +anyák alátétek, na meg valaki, aki összehegeszti.
Szuper! :)
Még valami! Látom van első-hátsó motor emelőd, és ha jól látom, házilag készített! Nincs hozzá valami "műszaki" rajzod? :)
7ezer volt benne, amikor az elsőt kicseréltem külön, aztán 28e-nél az egész szettet. Uh ha neked még friss, akkor nem kell aggódni.
Egész láncszettet cseréltél vele, vagy csak az első fogaskereket? Tudom, hogy ilyenkor illik szettet cserélni, de nekem nem rég lett cserélve, elég jó állapotú még minden, ezért jó lenne csak az elsőt cserélni. Mit gondolsz?
napot
aki nem "puding ma is mocizott 1 keveset
Köszi itt is , legalábbis egyenlőre...
Szia !

Mi újság felétek ?..........nálunk rendben minden
2 éve vettem , azóta + erősebb lett a VOLT
Sziasztok
Szuper ár, a Givi-s srác 28E ajánlatot tett.