Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

platni nem jár a doboztartó karokhoz.
Üdv, lenne egy egyszerű kérdésem, lassan beletörődtem ebbe a sr 116 doboztartóba. Ehhez jár platni vagy sem? A Givi oldalán nekem nem egyértelmű.
Üdv! Milyen motorolajat ajánlatok? Hány liter kell bele?
jó napokat!
Szeretném megkérdezni,hogy kb. mekkora a motor vezetékezése,elbir egy kb.4cm-es kormány emelőt?Én szeretném túrázásra használni főleg mivel meló miatt nem tudom sűrűn másra,és úgy jobb a pozíció.Ilyenre szeretném:).Vagy esetleg akkor cserélni fém vezetékekre,igaz azt nem tudom ,hogy típus függő vagy méterre megy.?
én is ezt szeretném most a héten rendelni.elvileg kb. 100-100eu.Valahogy viszont a kapaszkodást kéne megoldai asszonykának hátulra.A gyári tartó tetszik csak az ára bruti (55e ft) annak oldalra előre jön a majré vas .Gyárilag ha jól láttam van lyuk a müa. borítás alatt azt szeretném összehozni a givi tartóéval kis hegesztés és kész.
tudsz élni fostos
reggelt!ma sem dolgozok ,,,,,,,,,,,,,,,
Kösz szépen. Rendes vagy.
Baleset...
Mi történt, hogy leszakadt?
én is ezt szeretném most a héten rendelni.elvileg kb. 100-100eu.Valahogy viszont a kapaszkodást kéne megoldai asszonykának hátulra.A gyári tartó tetszik csak az ára bruti (55e ft) annak oldalra előre jön a majré vas .Gyárilag ha jól láttam van lyuk a müa. borítás alatt azt szeretném összehozni a givi tartóéval kis hegesztés és kész.
sziasztok! kellene egy kis segítség. benzinpumpa relé-ről leszakadt a dugó, nem tudom bekötni az újat. vki meg tudná mondani, melyik színű kábel hova megy? köszi előre.
Vettél GSR-t?
B:U:É:K:

Nincs valakinek jobboldali index idomja elfekvőben
majdnem befostam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kb 2percen múlott ,még jó,hogy Muter közelben lakik
Szarul kezdtétek az évet
30.000-es bélszín falás a Blanco-ban azt még a Kicsi tologattya a leveskét, meg a főfogást, h "ezt máá nem tudom megenni, kéri valaki" meg érdemelted volna, h jól befossá, nesze neked ződborsmártás
Jóreggelt
Ez egy túlélő csomag, de alap, csak 8 órára és csak 1 személy részére biztosít kielégítő ellátást
Jó reggelt!
Henti melós táskája
Krisz !Köszi az ebédet,,,,,,,,,,,,,, Fincsa volt
Sziasztok
Csak a köcsögök írják, h buzi és külömben is, akár milyen ótóm lesz, Én akkor is szuzukis maradok, igaz annak is buzi vagyok
BUÉK!
BUÉK!