Jó ez persze, de ennyi cső egy lakás vízvezetékéhez sem kell, oldaltáska tartóra nincs szükségem, és még az irányjelzőt is át kell rakni. Akkor inkább ez :)
Ezt láttam de az nem igazán tetszik :( Dobozban jó a Givi de ez a tartó elég bitang :) Valami egyszerűbb kellene. Egy ilyet találtam az ebay en
Efféle kis praktikus jó lenne, leszedem ha nem kell és kész :)
Node ez 80 euróért vicc, inkább legyártatom 15 ért akkor.
Ilyenkor mindig előkerül a jó "öreg" Tybee bácsi!
....egyben le is buktatja magát, hogy olvassa a fórumot, de állandóan rossz a billentyűzete, mert írni nem ír
ha előbb szólsz..most voltunk otthon
otthoni motoros kedves cimboráink úgy vásárolnak hogy ide postáztatják nekünk a motyót,mi meg hazavisszük nekik
így legalább mindenképpen összefutunk velük,ha akarják,ha nem
Sziasztok. Sehol sem találok doboztartót , még az ebay-en sem, vagyis aki árul ide nem postázza. Nem tudtok segíteni hol nézhetnék körül, vagy esetleg valakinek nincs egy eladó?
Jo ez az utvonal, de egy napba nem fog beleferni varosnezessel... Meg a kis Apriliaval . Yikessel megjartuk tavaly, volt ahol folduton kellett menni . 800km nem autopalyan plusz Mostar varosnezes az sok lesz szerintem.
http://goo.gl/maps/uANug
ez marad:))))))))de ide a pega jobb választás...pakolhatóság+a balkáni utak+ méd 300 km etap...nagyobb a tank.....hátrány lassabb út,meg "vadabb"de meglessük a Mostari...hidat+ a városkát.
Livorno is 1100 km...a kom?majd összehasonlítjuk az árakat.
+ még talán annyi,hogy Bosnián talán olcsobb átmenni?üzemanyag...kaja stb......bár a "halradaros"...rend "tisztes" őrei elviszik a megtakarítást:))))
ez volt a "buszos "út annó....kivét hogy Pécsen is volt megálló,szóval az picit bonyolultabb volt,meg Krk-tól...Dubrovnikig "terítés".....jól emlékeztem asszem 1250 körüli volt az a karika
Efféle kis praktikus jó lenne, leszedem ha nem kell és kész :)
Node ez 80 euróért vicc, inkább legyártatom 15 ért akkor.
....egyben le is buktatja magát, hogy olvassa a fórumot, de állandóan rossz a billentyűzete, mert írni nem ír
http://shox.hu/term%c3%a9kkata...
otthoni motoros kedves cimboráink úgy vásárolnak hogy ide postáztatják nekünk a motyót,mi meg hazavisszük nekik
így legalább mindenképpen összefutunk velük,ha akarják,ha nem
ez marad:))))))))de ide a pega jobb választás...pakolhatóság+a balkáni utak+ méd 300 km etap...nagyobb a tank.....hátrány lassabb út,meg "vadabb"de meglessük a Mostari...hidat+ a városkát.
Livorno is 1100 km...a kom?majd összehasonlítjuk az árakat.
+ még talán annyi,hogy Bosnián talán olcsobb átmenni?üzemanyag...kaja stb......bár a "halradaros"...rend "tisztes" őrei elviszik a megtakarítást:))))
Hajlamos a legrövidebbre venni az útvonalat.