Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne stresszelj be Alme, pár nap és jön a világvége... Boldog világvégét mindenkinek
Benyeltünk mi is egy ilyet, nem értettük, de kifizettük.
Aztán csak sakkoztunk másnap és leesett, hogy valószínűleg az "elmenő fizetők" nem lettek lehúzva a számláról. Hogy a pörgés miatt, vagy mert látták, hogy koki van az passz
Ám bepróbálták később másik helyen újra Na annak csúnya vége lett az előző sérelmek miatt
Azóta akik lelépnek, azok a "szervezőnek" lettáznak le.
Nem véletlen nem akarták nick nevenként vezetni a fogyasztást.
Költsék gyógyszerre!
Uraim! Ez tényleg rendesen kellemetlen igen csak átbasztak minket! Mi velünk is kifizetették egyszer a maradék töményet, söröket,kv, sütit ...... és e szerint távoztunk csak a miheztartás véget! Remélem félreértettem az itt beírogatókat és senki nem azért fizetett ki bármit ami nem az Övé volt mert azt gondolta rászorulunk arra hogy ott hagyjuk fizetetlen Tételt! Mert akkor ezt ki kéne kérni magamnak! Talán fel hívhattatok volna, (csak egy ötlet) mikor azt állítják a korábban távozó barátaitok elfelejtettek fizetni! De nyilván a pincérnek volt igaza?
Próbálom nem félre érteni, hisz az ember barátai ilyet nem tesznek viszont az átbaszás ténye megtörtént!
Valamint Én voltam az a lúzer aki korán "elfáradt" és plusz megint Én voltam az barom aki magára vállalta foglalás leszervezését, így aki sérelmez bármilyen összeget ami többletben számoltak fel, privát mailben lökje át szla számát és igényét küldöm a lét azonnal ennyit tehetek a társaságért! Ez természetesen nem lehet akadálya a jó viszonynak! utoljára foglaltam Én

Amúgy most hirtelen felindulásból elkövetve, felhívtam a Szlovákot kértem az üzletvezetőt egy interjúra! Elcsacsogtam neki kicsit át lettünk baszva, de nyilván a fasz pincérjeit ő vette fel így azt monda ezt Ő nem tudja kezelni, kerestük volna akkor! Vagy hagytuk volna kifizetetlenül a számunkra jogtalan tételeket ha úgy gondoltuk átvertek! Korrekt! Mondtam neki hogy húzzon bőrt a fogára és feltétlen számíthat rám jó hírét fogom kelteni a helynek!
Jó, de ha maradtak volna, akkor Alme összehányta volna az éttermet, és akkor mégtöbb lett volna a számla :)
gyerekek, ebből az a tapasztalat, hogy mindenki marad a végéig, és nem menekül haza anyuval aludni, mint egyesek....
megbeszélték hogy ö is álljon be a sorba fizetni, csak a kopasz nem akart
Mondjuk Alme megoszthatná velünk, hogy a távozása környékén mit diskurált a nagydarab kidobóval...
nemes egyszerűséggel ott kellett volna hagyni nekik a "pluszos" jégereket, hogy az anyukájukat basszák át / mint ahogy Alme már az elején meg mondta nekik
Krisz .... egészségére annak aki megitta...ha valóban kihozták és nem csak a számlára került
Nincs az a pénz, hogy tudjak neked annyit fizetni téged az megmérgezzen!
Kedves Krisz, és/vagy akijét összedobtuk a végén... egészségetekre... (amúgymeg kitudja mennyit írtak hozzá pluszban a "kedves" pincérek, de azt úgysem lehetett volna kideríteni...)
De azért legalább a kóla az BIG volt
Pláne ha még Olaszul se tud...ők meg Magyarul nem tudtak...csak makogtak.. És csá
Szia Frutti ! Az a baj , hogy hülyének nézik az embert , ha két körnél többet kér , szerintem .
Nem az olaszok működtetik ezt az éttermet, akik Monfalcone-ban is elszámolták az első vacsoránkat?
Kedves vacsorások !

Nekem kellemetlen ez a pia mizéria ,de nem nagyon értem . Mivel gyerek adagot ittunk , egy kicsit azért emlékszem és valahogy így kértük a köröket : 4 jager , 6 jager , 4 jager , 4 jager . Ezen kívűl a mackótestvér kért még kettőt és a végén az Alme is . Én kifizettem tizet , más fizetését nem tudom . Ha nálunk van a telken a buli , akkor általában egy raklap pia elfogy amit természetesen mindig egyedül állok , sosem teszem szóvá . Kedves Gini , köszönöm , hogy fizettél jagert , igazán rendes vagy , hogy szopd ki a faszom , fizethetnél nekem már annyit , hogy alkoholmérgezésben megdögöljek ! , Kedves Ykess úr , valahol fussunk össze , természetesen kifezetem neked a nyolc ezret , te tényleg nem iszol . Ha nem kellett volna hányni sietnünk , akkor maradtam volna még szívesen és megvártam volna a számla végét , mert szerintem átbasztak titeket .

Nem szokásom mások számlájára inni , nincs rá szükségem , valószínüleg az étteremben tartózkodó összes embert meg tudtam volna hívni vacsorázni , ha akarom .
Latod Yikess, ha innal, olcsobban megusznad a kocsmazast... bar egy korso sorert regen fizettem en is ennyit.
Hello mindenki ! .....
Ja hát mire mindenki kifizetett mindent, ottmaradtunk mi akik nem is ittak a végére még 8000-nyi kifizetetlen piaszámlával, de annyi baj legyen, így szeretünk titeket
Ugyan ugyan, 1-2 jéger ide vagy oda nem mindegy
olyan társaságal megy az ember buliba akitől nem sajnálja a stampokat, így rosz helyre nem kerülhetett, nemde Gino
nem dugtuk. legalábbis nem oda
Jóreggelt!

Tényleg meséljetek hogy sikerült a buli

Erika nem beszélget velem mindennek meg van az előnye
Hello

jó volt a brassói tegnap.......
Mondjuk azt nem értem, hogy mi nem is ittunk jagert-t és mégis fizettünk
nem is volt annnyira részeg most még mondod, lehet hogy csak a beherovkára allergiás
Mondjuk a lányom az én nevelésem , visszafordultunk fél perc múlva megnézni , hogy minden oké-e , erre megszólal : -Nézd már apu , mennyi részeg van erre , undorító ! , , , , , , , , ,