Sok olyat láttam már , hogy megyünk a kocsival aztán nagyon meleg lesz , felfújódik az arc , és jön a duma , hogy nem is otthon akarunk kiszállni hanem sétálunk egyet , és már jön is a büfi , ezért ahogy láttam ezeket a jeleket megálltunk az út közepén , ajtónyitás , szevasztok , és elhúztunk a gecibe ! , , ,
B+, Te a legkeményebbek közül is kiemelkedsz
ha csak töredékét kéne 5X annyi idő alatt elfogyasztanom, annak ami neked még csak jól esik, szerintem nagyon szétcsúsznék
Én kérek elnézést , hogy elmentünk idő előtt , de el kellett vinni a célállomásra időben egy csomagot . Ez mondjuk nem sikerült , mert a Feneketlen tó után az Alme kirakta a cuccot ! , , ,
Sziasztok
Így, h mi nem voltunk azé jól sikerült a buli
majd a januárira elmegyek, akkor már lesz időm és enerdzsím is. Ez van, holnaptól 24.-én 15 óráig hajtás, a 27.-én kezdődik előrről szilveszter, 15 óráig
ha csak töredékét kéne 5X annyi idő alatt elfogyasztanom, annak ami neked még csak jól esik, szerintem nagyon szétcsúsznék
Egyébként igen , mind a kettőt kibasztuk az út közepén , és hazamentünk ! , ,
Nekem semmi bajom , ez a mennyiség kislányoknak való , szinte nem ittam semmit .
Így, h mi nem voltunk azé jól sikerült a buli
majd a januárira elmegyek, akkor már lesz időm és enerdzsím is. Ez van, holnaptól 24.-én 15 óráig hajtás, a 27.-én kezdődik előrről szilveszter, 15 óráig
A vàrosba lesz dolgunk előtte így ott talizunk és maj haza fele veszzük igènybe limuzint!
Veletek is minden ok? És Boldog Ünnepeket mindannyiotoknak