Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem , csak kislány , mert nem bírod !
Sok olyat láttam már , hogy megyünk a kocsival aztán nagyon meleg lesz , felfújódik az arc , és jön a duma , hogy nem is otthon akarunk kiszállni hanem sétálunk egyet , és már jön is a büfi , ezért ahogy láttam ezeket a jeleket megálltunk az út közepén , ajtónyitás , szevasztok , és elhúztunk a gecibe ! , , ,
akkó Én hüjje vagyok
Én tudományosan iszom , nem csak úgy összevissza .
Csak a pakkra gondoltam, de sejtettem, h a legjobb megoldást választottad
B+, Te a legkeményebbek közül is kiemelkedsz
ha csak töredékét kéne 5X annyi idő alatt elfogyasztanom, annak ami neked még csak jól esik, szerintem nagyon szétcsúsznék
Az Almét vagy a hányást kérdezed ?

Egyébként igen , mind a kettőt kibasztuk az út közepén , és hazamentünk ! , ,
Szia GsrHenti !
Nekem semmi bajom , ez a mennyiség kislányoknak való , szinte nem ittam semmit .
ott is hagytátok
Én kérek elnézést , hogy elmentünk idő előtt , de el kellett vinni a célállomásra időben egy csomagot . Ez mondjuk nem sikerült , mert a Feneketlen tó után az Alme kirakta a cuccot ! , , ,
Szia Krisz Jobban wwwwwagy
Hello mindenki ! .....
Sziasztok
Így, h mi nem voltunk azé jól sikerült a buli
majd a januárira elmegyek, akkor már lesz időm és enerdzsím is. Ez van, holnaptól 24.-én 15 óráig hajtás, a 27.-én kezdődik előrről szilveszter, 15 óráig
Alme majd osszefoglalja a tortenteket...
jó kis buli volt
Na oda dugjátok a szebbik feletek?
De ma pontosak legyetek !
Nyílvàn ezt nem veszem magamra! sose modntam hogy nem romlik el az csak itt dívik a GSR soha nem romlik el!

A vàrosba lesz dolgunk előtte így ott talizunk és maj haza fele veszzük igènybe limuzint!
Hosszú "ó" val, bassza meg....
Minden ok. Fordult a kocka , és még mindig fordulóban van
Veletek is minden ok? És Boldog Ünnepeket mindannyiotoknak
Szevasztok.Fél év után,kezembe akadt,a gépkönyv .Egész lakást átdurtam már érte
Semmit nem zavar be csak az óra állítódik el.
én azt hittem alapból részeg vagy
már odafelé ihatsz az egészseggemre én megengedem