Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Békés Ünnepeket!

,,, megfelelő ajàndékokat!
,,, hasznos extrákkal!
,,, az angyalka!
,,, hozzon nektek finomakat Ínyencek!
nem is kicsit
mit hozott a Jézuska zuti, h nem egy ezres gixxit
mi vagyunk a mások ,,,,,,,,,,,,,,
Boldog békés karácsonyt mindenkinek !
Hello mindenki ! .....
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Henti!Köszi mindent,örülők ,hogy megint támogathattam a Karácsonyodat
Békés,Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Boldok karácsonyt csikánók

Itt ragadnám meg az alkalmat, h meg köszönjem mindazoknak, a vásárlást, akik idén (is) karácsonykor is engem választottak !
Remélem nagy megelégedésükre. A kajákhoz jó étvágyat kívánok
Áldott és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Hát ezek kicsik..... Tybee....már ne igyál többet!
..........végig nagggggyyyyy betűvel írtam pedig
boldog karácsonyt mindenkinek szolnok-ról
Boldog Karácsonyt mindenkinek! ! ! !
Ha bukócsöved van minek a gomba?
Egyébként sem lehet normálisan felrakni a kettőt együtt. Ronda is és semmi értelme.
A gomba úgysem "működik" mert a cső fogja az egészet védeni.
Hali!Bukócső és gomba együttes használata megy vagy nem lehet (felesleges).Boldog Ünnepeket Nektek!
Sziasztok!

Ha esetleg valakinek van eladó használt Bukócsöve GSR-re, én szívesen meg venném.
Akko, onnan kő mőgvőnni!
Mán a számokat sem látom jól!
Ha, meg annyi, hát akkor annyi!
szép ez az ülés Kufárbácsi de nem kell mert tudok egy oldalt ahol ugyan ez ötezerrel olcsóbb ;-)
Sziasztok! Ezek vannak készleten! Komfortülések:
Eladó ülések

Ez csak addig volt nála kipróbáláson, amíg elkészült neki az új, amin a kislyány sokkal kényelmesebben csücsülhet! Azon megint a koronás hímzés lett felrakva, - mert aki úr, az úr! :-) Meg sokkal előrébb lett építve a gerinctámasz is! Azóta úgy ment a Kakucs-ringen, hogy kitiltották a pályáról! :-) Erről egy egész jó kis cikket is írt! Tényleg!
GEKKO CIKKE
miért, igy sem tetszik a Gekkó atyának
Jó Estét Klántagok!
Eladom a képen látható TOMMOT komfortülést!
Így, ahogy van 70 e pénz, vagy, ha a Te ülésedet cserébe adod, akkor 55 e pénz! Piros-fekete és az oldalán Scotch M3 fényvisszaverő betét!
Sziasztok
basszátok, ez nagyon kemény és kellemetlen..., megszopatták a bandát csúnyán
együttérzésem a társaság minden tagjának
igazi Úrak vagytok, bámulatosan kezelitek a helyzetet, de tényleg
ajjas fasszopó bagás volt ez a pincérsor
Sziasztok!
Régen jártam erre, mer év-végi hajrá van és alig vagyok itthon. Bele olvastam ebbe a kis purparléba, hát ez egy régi pincér trükk, amit csak részeg kuncsaftokkal lehet megcsinálni! Yikessre bátran rábízhattátok volna a pénzeteket, ő garantáltan még alkudott volna az árból! Legközelebb tegyétek össze a lét és adjátok át neki, Yikess nagymester vigyázzon rátok! Egyszer, ha még egyáltalán terveztek ilyen bulit a közeljövőben, én is elmennék, hogy lássam a képeteket!