Majd ha hétvégén hazajössz,átnyálazzuk a Nagy Motoros Enciklopédiát.......tudod,amiben a motorok teljesítmény és egyéb adatai vannak....még mielőtt az R6-ot bekategorizálnád egy kezdőmotornak.....
Köszi..... de ezt azt hiszem bátran kijelenthetem.
Ha valamilyen csoda folytán pénz kerülne a kezembe..... autót kell venni első sorban, arra nagyobb a szükség (vagy nem?) a család miatt..... a motornak is ára van, de ha csak azt nézem, hogy egy 100+ LE-s gép névre kerülése közel 200e..... hát akkor
Annak meg nem sok értelme lenne, ha a garázsból elvinném a GSR tankját a kútra, hogy tankoljak bele....
Asszem, a nehéz gazdasági és egyéni helyzetemre való tekintettel.....a tavalyi évhez hasonlóan idén sem fogok tankolni egy csepp benzint sem a motorom tankjába.
2x 22 liter oldalra és a lidlis tanktatyó hátra elég egy hétre.
És a fölött még átlendítem a lábam.
Így ez marad egyenlőre.
Nameg egy pár békatalpot még felsuvasztok.
A gondom a felszállással van a hátsó üléses pakolásnál.
Bazira kényelmetlen ha oldalról támadok.
Pedig fasza lajosos 3 részes táskám van.
A másik hogy a britt teavedelők egyszerűen elfelejtették a hátsó rögzítőkampókat a motorról.
Sehova nem tudom a pókot beakasztani.
Így maradt a házi tartó és oldaltáska.
Pedig az SW-motech valami nagyon fain tökéletes doboztartót gyárt 675-ösre.
140 euróért....................megafenét.
Üdv:Apád
Ha valamilyen csoda folytán pénz kerülne a kezembe..... autót kell venni első sorban, arra nagyobb a szükség (vagy nem?) a család miatt..... a motornak is ára van, de ha csak azt nézem, hogy egy 100+ LE-s gép névre kerülése közel 200e..... hát akkor
Annak meg nem sok értelme lenne, ha a garázsból elvinném a GSR tankját a kútra, hogy tankoljak bele....
Sziasztok!
Asszem, a nehéz gazdasági és egyéni helyzetemre való tekintettel.....a tavalyi évhez hasonlóan idén sem fogok tankolni egy csepp benzint sem a motorom tankjába.
Holnapra meg megjavul.
És a fölött még átlendítem a lábam.
Így ez marad egyenlőre.
Nameg egy pár békatalpot még felsuvasztok.
Bazira kényelmetlen ha oldalról támadok.
Pedig fasza lajosos 3 részes táskám van.
A másik hogy a britt teavedelők egyszerűen elfelejtették a hátsó rögzítőkampókat a motorról.
Sehova nem tudom a pókot beakasztani.
Így maradt a házi tartó és oldaltáska.
Pedig az SW-motech valami nagyon fain tökéletes doboztartót gyárt 675-ösre.
140 euróért....................megafenét.
Oldalra valami olcsóbb cordura táskában gondolkodom ha a büdzséé engedi.Most van a Parillába 17 körül párban .Parilla
De ne felejtsd kinyitni az ablakot !
...fénypostküld ...