Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én motoroméba azééé tankolhatnál ebben a nekem is nehéz gazdasági helyzetben .... . .
Jó Sötét Van !
kívánok szép napot
Majd ha hétvégén hazajössz,átnyálazzuk a Nagy Motoros Enciklopédiát.......tudod,amiben a motorok teljesítmény és egyéb adatai vannak....még mielőtt az R6-ot bekategorizálnád egy kezdőmotornak.....

Üdv:Apád
HY-KLÁN
31.-én még aszondtam volna hogy tartalékolhatznál bele a 400 alattiból............de most.....................
Köszi..... de ezt azt hiszem bátran kijelenthetem.

Ha valamilyen csoda folytán pénz kerülne a kezembe..... autót kell venni első sorban, arra nagyobb a szükség (vagy nem?) a család miatt..... a motornak is ára van, de ha csak azt nézem, hogy egy 100+ LE-s gép névre kerülése közel 200e..... hát akkor

Annak meg nem sok értelme lenne, ha a garázsból elvinném a GSR tankját a kútra, hogy tankoljak bele....
Van még 361 napod.............ne siesd el.
Jó ebédet!

Sziasztok!

Asszem, a nehéz gazdasági és egyéni helyzetemre való tekintettel.....a tavalyi évhez hasonlóan idén sem fogok tankolni egy csepp benzint sem a motorom tankjába.
Jó Reggelt!
Ja
Néha meghülyül a fórummotor és nem jeleníti meg a Hsz-t.Így váltok kamuregre és írhatok újra.
Holnapra meg megjavul.
Te mi ez a + budi jel / oo / újabban ?
Víz alatt jobb.
hátszél esetén vitorlának is tökéletes 48-as mérettől főleg
Főleg a békatalp....................otthonhagyhatatlan.
Teljesen jó a képlet !
2x 22 liter oldalra és a lidlis tanktatyó hátra elég egy hétre.
És a fölött még átlendítem a lábam.
Így ez marad egyenlőre.
Nameg egy pár békatalpot még felsuvasztok.
Ahogy mondod trükkös a felszállás a lóra de utánna megállásnál /rendőrlámpa / kényelmesen hátra lehet dőlni mint otthon a TV előtt.
A gondom a felszállással van a hátsó üléses pakolásnál.
Bazira kényelmetlen ha oldalról támadok.
Pedig fasza lajosos 3 részes táskám van.
A másik hogy a britt teavedelők egyszerűen elfelejtették a hátsó rögzítőkampókat a motorról.
Sehova nem tudom a pókot beakasztani.
Így maradt a házi tartó és oldaltáska.
Pedig az SW-motech valami nagyon fain tökéletes doboztartót gyárt 675-ösre.
140 euróért....................megafenét.
van az a pénz . .
Végül is hibátlan volt ez a zsákos megoldás .

Oldalra valami olcsóbb cordura táskában gondolkodom ha a büdzséé engedi.Most van a Parillába 17 körül párban .Parilla
Szerintem ha szépen megkéred engedi hogyx méretet vegyél róla és egy lakatos pikk-pakk lemásolja egy 20-30e-ből.
Akkor rosszul emlékeztem.A mostani szetted franko,de nekem nincs ennyi gubám rá,igy marad a szétnézés a Fehér Holloban.
OK Henti !

De ne felejtsd kinyitni az ablakot !

...fénypostküld ...