Nem csak a GSR váza van úgy megoldva, hogy igény-bevétel esetén energiát elnyelve törjön.... hanem a GSX-R, R1...stb. sok váz ilyen..... ha ott sérül és úgy, akkor már úgyis kuka a motor. Ki van ez találva. Én a mérnököknek hinnék!
A Dl más tészta a gsr váza van úgy megoldva valamiért hogy a többi tipushoz képest nyakban törik.
Én a Simáéknak hinnék............asszem a suprbike-os megnemmondom kinek is rendbetették a gépet.
Vagy fastride-os.
Namindegy valamelyik ujságban volt.
A Béláék azt mondták, hogy javítható, és semmivel sem lenne életveszélyesebb mint a többi. Ezek egyébként eltörhetnek?
Egyébként a Sima csapat jól dolgozik?
Nem hozzállás kérdése hanem adott technikai kérdés.
Mondjuk GSR vázát autómatikusan küldeném a süllyesztőbe.
Más tipus váza megfontolás tárgyát képezi.
Ez is lehet egy hozzáállás.Bármennyire is fájna,leselejtezném a motorom,ha a váz,vagy nyak sérülne.Nyilván ez egyéni meglátás,saját életével mindenki ugy oroszrulettezik,ahogy gondolja.
Mivel nem GSR-é a váz így nem törött.Ergo ha a Sima Béláék rábólintanak mehet.
Ők nem adnak ki úgy javítást hogy életveszélyes.
Akkor nem vállalják.
Én rákérdeznék.
A nyak úgy kb 1-2 mm-t ment el, kívülről nem is látszik rajta.
Csak ha benne van a villa, akkor lent a kerék mutatja, de nem fut 2 nyomon.
Ezeket nem lehet javítani?
Sziasztok!
Azt javasolták, nálatok érdeklődjek, mert nálatok volt téma valamikor, az aluvázak javítása. Az enyémnek egy kicsit elment a nyaka, és azt kéne visszahúzni.
Nincs valakinek tapasztalata Sima Bélákkal kapcsolatban?
Előre is köszönöm a segítséget!
Én is bent végre......szereltem egész nap
De beindult....sőt!kurva jó kis autót vettem SZERETEM...EGÉSZ dU FURIKÁZTAM....HOGY MÁSHOGY?AHOGY KŐ RENDSZÁM..ÉS MINDEN PAPÍROS NÉLKÜL
Felbasznak agyilag ezek a metszett emberkék...baszok rá kiváltani rendszámot...forgalmit...minek?
Ocsó Gányó legyen...oszt góóóóóóóóóóóóóóó
Én a Simáéknak hinnék............asszem a suprbike-os megnemmondom kinek is rendbetették a gépet.
Vagy fastride-os.
Namindegy valamelyik ujságban volt.
Egyébként a Sima csapat jól dolgozik?
Mondjuk GSR vázát autómatikusan küldeném a süllyesztőbe.
Más tipus váza megfontolás tárgyát képezi.
Ők nem adnak ki úgy javítást hogy életveszélyes.
Akkor nem vállalják.
Én rákérdeznék.
Bébey Donor
Talán az segít?hm?
Csak ha benne van a villa, akkor lent a kerék mutatja, de nem fut 2 nyomon.
Ezeket nem lehet javítani?
Azt javasolták, nálatok érdeklődjek, mert nálatok volt téma valamikor, az aluvázak javítása. Az enyémnek egy kicsit elment a nyaka, és azt kéne visszahúzni.
Nincs valakinek tapasztalata Sima Bélákkal kapcsolatban?
Előre is köszönöm a segítséget!
De beindult....sőt!kurva jó kis autót vettem SZERETEM...EGÉSZ dU FURIKÁZTAM....HOGY MÁSHOGY?AHOGY KŐ RENDSZÁM..ÉS MINDEN PAPÍROS NÉLKÜL
Felbasznak agyilag ezek a metszett emberkék...baszok rá kiváltani rendszámot...forgalmit...minek?
Ocsó Gányó legyen...oszt góóóóóóóóóóóóóóó
most másztam csak igazán a lelkedbe
hoppá neked még maradt olyan
Az enyém ELVESZETT
Az a jagerszinű hurkatöltő?
Vagy az a másik vizibicaj?
...ez már a múlt