Ne izgasson............. .ÉN SZERETEM ŐKET
"Még ha rizskályhára gerjednek"...akkor is
Üdv a KLÁNNAK
És ha nem írnék már TÖBBET Mert valaki leütött egy GSR-kipuff dobbal mert örökké jár itt a pofám...és nem is vagyok GSR-es.........de ez a szerencsétek
Hol a picsában van az a másik "MOTOROS" valami?Gr Kriszti nevezetű vagány?Fogadjunk már a tökét nyaldossák a habok valahol?
BUÉK
Belétek minden földi jó!-ocsó benzin,gumifák az úton
A hapiknak jó keménytestű nőket.....alacsony hangerővel
A női motorosoknak...meg kemény F-ú legényeket
Nekem meg 1-2-3- miliárdot-vagy többet-mi a faxnak szerénykedni?hm?......légyszi-légyszi
Az se rossz...........
De a Tunci világítása példás
és mind ez gyári...mit a fém fékcsövek..a csúszókuplung....a BREMBÓ...A tudjatököm milyen kormány...a hidró kuplung........szóval vannak olyan MOTOROK...amit összeraknak minőségi cucok...és mily érdekes működik..és jó...és nem kell faragni..alakítani Jah most jut eszembe ez GSR-topik
Az enyémben GYÁRI H11 es van.......kb agyonbassza a szenont...és még napsütésben is vakít
néköm tetszik...mert látnak
és amúgy is sötét vok
jah és hogy fokozzamrögtön 2 van benne gyárilag
Az osztrák rendör vakarta is a fejét ORIGINAL?KÉRDEZTE Mondom JAH
Miért kellene kötelezően gyárit használni?
Gumiból sem a gyárit rakod fel mindig.... mert van jobb is.
Ráadásul ha jobban látsz a sötétben az nem éppen hátrány.
Meg akarod üttetni magad még idén?
ha nem birod a piát!ne írogass FASZSÁGOKAT
te PRÓBA MOTOROS
Este nyolckor vittek haza a piacról ! ,
Kétszer is ! ,
Bocs para , bocs fndi !
"Még ha rizskályhára gerjednek"...akkor is
Üdv a KLÁNNAK
És ha nem írnék már TÖBBET Mert valaki leütött egy GSR-kipuff dobbal mert örökké jár itt a pofám...és nem is vagyok GSR-es.........de ez a szerencsétek
Hol a picsában van az a másik "MOTOROS" valami?Gr Kriszti nevezetű vagány?Fogadjunk már a tökét nyaldossák a habok valahol?
BUÉK
Belétek minden földi jó!-ocsó benzin,gumifák az úton
A hapiknak jó keménytestű nőket.....alacsony hangerővel
A női motorosoknak...meg kemény F-ú legényeket
Nekem meg 1-2-3- miliárdot-vagy többet-mi a faxnak szerénykedni?hm?......légyszi-légyszi
Kár hogy csóró vagyok.
De a Tunci világítása példás
és mind ez gyári...mit a fém fékcsövek..a csúszókuplung....a BREMBÓ...A tudjatököm milyen kormány...a hidró kuplung........szóval vannak olyan MOTOROK...amit összeraknak minőségi cucok...és mily érdekes működik..és jó...és nem kell faragni..alakítani Jah most jut eszembe ez GSR-topik
Nekem is kettő van.
Bár nem menőkés H11 csak H4.
néköm tetszik...mert látnak
és amúgy is sötét vok
jah és hogy fokozzamrögtön 2 van benne gyárilag
Az osztrák rendör vakarta is a fejét ORIGINAL?KÉRDEZTE Mondom JAH
Gumiból sem a gyárit rakod fel mindig.... mert van jobb is.
Ráadásul ha jobban látsz a sötétben az nem éppen hátrány.
Tessékkérem gyárit használni.
Nincsen baj nekem se velük.
De ebben az esetben a gyári is rossz. Főleg a sérült elejű autóból érdekesen világítanak ezek felfelé