Jó reggelt
Tegnap volt a legszarabb szilveszterem életem folyamán
Én is elnézést akit esetleg felhívtam?vagy nem voltam pont úriembőr?hm
Nekem megvan az első túrám
Tegnap hívtak...hogy el kéne menni Szardiniára..mert vett egy srác egy Tengeri...katamaránt...és lenne egy karika...Triestig...persze a vízen hát nem is tudom mocskos szarul hangzik
a tengerről nézni a Vezuvot-Sziciliát? HM
azért talánengedek a kisértésnek...és hagyom magam elcsábítani
Szebjövőt
Henti!
Türnitzben van 7 motoros térkép, abból 4-et bejártam! Van még 3, ami hátra van! Ezek nagyon szépek és kalandosak! Neked is, nekünk is új! Tehát oda kéne menni! A szállás minden más helyen minimum a duplája! Ez is egy ok! Most én is spórolósabbra kell, hogy vegyem a tervezést!
GrDoktor! Nálam is! Ha eladod a H.buxát, tudok helyette egy occó GSR-t!
Én most beruháztam! Vettem egy "pézkereső" motort! Csak kimegyek vele az autópályára és dől a lé!
Akkor most megkérdezem, mert nyugodt vagy:
Pünkösdkor megyünk megint Türnitzbe? ...És, ha igen, akkor megint kérsz egy kétágyas szobát egyedül, hogy megint titokban berángathass valakit magadhoz? Készült ám videó!
A fiúk sok Jágerért tudnak hallgatni!
Bár nem neked.
HI tesám
Tegnap volt a legszarabb szilveszterem életem folyamán
Én is elnézést akit esetleg felhívtam?vagy nem voltam pont úriembőr?hm
Nekem megvan az első túrám
Tegnap hívtak...hogy el kéne menni Szardiniára..mert vett egy srác egy Tengeri...katamaránt...és lenne egy karika...Triestig...persze a vízen hát nem is tudom mocskos szarul hangzik
a tengerről nézni a Vezuvot-Sziciliát? HM
azért talánengedek a kisértésnek...és hagyom magam elcsábítani
Szebjövőt
Türnitzben van 7 motoros térkép, abból 4-et bejártam! Van még 3, ami hátra van! Ezek nagyon szépek és kalandosak! Neked is, nekünk is új! Tehát oda kéne menni! A szállás minden más helyen minimum a duplája! Ez is egy ok! Most én is spórolósabbra kell, hogy vegyem a tervezést!
Ha van lehetőség, akár még egy -vagy több- osztrák célt megjelölhetnél Pünkösdre
Én most beruháztam! Vettem egy "pézkereső" motort! Csak kimegyek vele az autópályára és dől a lé!
Még nem tudom , mert amilyen szarul megy a piac , lehet , hogy tavaszra már nem lesz meg a hayabuxa .
Akkor most megkérdezem, mert nyugodt vagy:
Pünkösdkor megyünk megint Türnitzbe? ...És, ha igen, akkor megint kérsz egy kétágyas szobát egyedül, hogy megint titokban berángathass valakit magadhoz? Készült ám videó!
A fiúk sok Jágerért tudnak hallgatni!
Őőő , ahogy most nézegettem magam az előbb , azt hiszem eltört a jobb lábamon a nagyujjam , olyan furcsán buci ! , , ,
Kezdek agódni érted
Dec. 29 éjféltől még nem józanodtam ki most sem .
Ha véletlenül felhívtam valakit , elnézést de nem emlékszem semmire belőle .
A világcsúcs beállítást tegnap hoztam össze délután egy 73fokos rummal , ami szarabb mint az abszint ! ,