Szép napot mindenkinek
Megragadnám az alkalmat, h elsőként kivánnyak élményekben és kilóméterekben gazdag, balesetmentes motoros újévet, sok munkát és pénzt, kiszámithatóbb jövőt, boldogságot és mindezek átéléséhez rengeteg szabadidőt és jó egészséget mindenkinek
Eb az aki nem motorozott idén igen, 14 Km-t idegi kényszert éreztem, muszály volt
Kedves Fórumozó Barátaim!
Boldog Új Esztendőt Mindannyitoknak!
Túl vagyunk egy nehéz éven és előttünk egy ismeretlen új esztendő!
Jobbat és szebbet, több gurulást, jobb anyagi lehetőségeket Nektek, Nekünk, hogy ki tudjuk fizetni azt a k. drága benyát!
...És gondoljunk egy picit azokra is, akik nem voltak annyira szerencsések, Nekik külön kívánok sok szerencsét a jövő évre!
Megragadnám az alkalmat, h elsőként kivánnyak élményekben és kilóméterekben gazdag, balesetmentes motoros újévet, sok munkát és pénzt, kiszámithatóbb jövőt, boldogságot és mindezek átéléséhez rengeteg szabadidőt és jó egészséget mindenkinek
Eb az aki nem motorozott idén igen, 14 Km-t idegi kényszert éreztem, muszály volt
Tybee! Most indulsz TÜRNITZBE?
Azt a bőrszíjas csomagrögzítési módszered nem felejtem el egy darabig!
mégis előjöttél mi?..... mert én mondtam neked
De tojtál idetolni a pofikád!
2011 es évet egy Szentendrei motorozásal zártam Du. 3 kor.
Sütött a nap és nem volt meleg .
De JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ volt!
Jó Reggelt ezen a szép elsőnapi reggelen!
Akik most józanodnak, azoknak azért, akik betegek (pl.:én), azoknak meg azért:
Jobbulást!
De szar duma....... olyan terelős szöveg az előbbi outcoming miatt
- Komám, lefeküdtél már a feleségemmel?
- Mit képzelsz? Persze hogy nem...
- Próbáld ki, jobb, mint a tied....
Boldog Új Esztendőt Mindannyitoknak!
Túl vagyunk egy nehéz éven és előttünk egy ismeretlen új esztendő!
Jobbat és szebbet, több gurulást, jobb anyagi lehetőségeket Nektek, Nekünk, hogy ki tudjuk fizetni azt a k. drága benyát!
...És gondoljunk egy picit azokra is, akik nem voltak annyira szerencsések, Nekik külön kívánok sok szerencsét a jövő évre!
Az utolsó mondatot már említette az asszonyod is.... a lábadközöttire meg csak legyintett
Remélem minél többet tudok együtt gurulni veletek
Már nem pörög az nyelvem de az ujjam se sem már