Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. Ha szólnak is, nem jogosan szólnak....csak ők hiszik azt.
2. Ha nem vakít -azaz normálisan be van állítva- és ugye normálisan közlekedsz, senki nem fog szólni érte.... de ugye nem is tiltott.
Ezek olyas fajták,amiért küldenek szigoritott müszakira?: )
Vagy nemszolnak,pontosabban,nem szolhatnak érte?
Minek?
keress!
Nem kamuzunk....
Xenon 6000 K
....volt benne
Gino neked Xenon hatású halogén van benne, vagy Xenon gázzal töltött izzó? :) Tetszik a fénye, kösz a fotót :P
Félni nem féltem.... hiszen egy GSR volt nálam!
és nem féltél a Mátrában egyedül

a sárgás fény a korral jár
Én is tapasztalatból mondtam a 6000-est...
korom sötétben, ködfoltos időben tök egyedül mentem át vele a Mátrán és mentem fel Jósvafőre...erdős szakaszon. Tökéletes volt....bár az út nem. Kevesebb fénynél lehet lepihentem volna valamelyik fa tövébe lemenve az útról.

Hogy vagyunk? ööö... Hol vagyunk!
Elköltöztünk.... Szentendrére. Lakást sikerült eladni, végtörlesztettünk.

Ha erre jársz/jártok.... szívesen látunk!
Gino Bácsi!
Tapasztalatomat mondtam el! A sárgás fény esőben és este NEKEM sokkal jobb! Próbáltam mind a kettőt!

Hogy vagytok? Kis barim? Már rég nem láttalak titeket! :-(
Miért lenne felejtős Kufár bá?
A 6000-es a full fehér. Alatta sárgás, felette kékesedik.
A színtiszta fehér fénynél lehet a legjobban látni.

Mellesleg rengeteg xenon fény hatású halogén izzót lehet kapni, tehát nem a szín alapján piszkálják az embert..... már ha piszkálják.
Felejtős a 6000K (Kelvin fokos)

4300K-s sárgás, közelebb a természetes napfény színéhez és esőben sokkal jobban látni vele!
A Yard nem szúrja ki a sárga színe miatt, főleg, mert a helyzetjelzőkbe szúrófényű fehér ledeket tettem, így nagy a színkontraszt!
Ezzel együtt 400 %-kal többet világít be az útból!
Mire figyeljek oda ha nézem a gépet?gyengeségei?
6000 K
a legjobb
Üdv!

Szeretnék Xenon izzót tenni a paripába. Milyen színhőmérsékletűt ajánlatok? 6000k az jó?
Reggelt
8 án nyit a kereskedés,szegeden kalmáréknál van bent.nem tudom h beszámitott vagy bizományos a gép
Egy fotót szerintem mindenképpen tegyél itt közre, hogy nehogy gond legyen a végén... volt már GSR, amit kereskedésből árultak 10-12ezer km-rel, miközben 80ezer volt benne... csak segítenénk.
Főleg, hogy túl nyomott ár ez egy szinte nem használt GSR-ért.
Kereskedésben van a motor,nincs link hozzá!2006 ,14000 km,790.000 ft
Nem akartam én ünneprontó lenni.....
Nincs link a motorhoz? Az a 14ezer km lényegében 6 szezon alatt nagyon kevésnek tűnik...
én így járok
4.5 - 5 liter..... hát úgy "Tybee"-sen motorozva.