Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Újévi akcióinkban a legújabb DID láncok, láncszettek, Brembo fékbetétek, K&N légszűrők, és még sok egyéb termék szinte tavalyi áron!
Pl. 525VX X-gyűrűs DID láncszett 31.400Ft.
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
...hát ez elég szar és legfőképp nem igaz

Én elkávézgatok az íz kedvéért.... és nem dohányzom.
06/70-384-5331
Hivj,beszéljünk
sziasztok. gsr 600 hoz kellene sportdob. tud valaki? üdv.
Ez pont így igaz ahogy BearDr...kolega írja
Engem is "elkapott"-kint a jard---és Tybe-bá te hallotad a mocimat...nem PONT csendes De volt annyi "eszem"hogy a gyári köppeny az maradt az EU-számmal,a közepe meg SPORT...a hangja meg MENYDÖRGÉS! Mint a neve TUONO
Elkapott osztrák szigorú rendőrünk,az más kérdés hogy "kidumáltam" magam...de mivek EU-szám ok...meg minden "gyári"még a rendszám "eltakarását"is kidumáltam
Meg rendes "KOLEGÁVAL"-hozott össze az élet...maradt vagy 200 ero a zsebemben pedig 120-aél jött utánam lakotton...villogott is......meg szirénázott De mivel Én rendes embőr vok...megáltam neki...ÉS JÓT HAVERKODTUNK AZ ÚT SZÉLÉN
Szóval ha parázik az ember...az nem mindig jó....DE CSAK SZERINTEM Bár ha mindenki BŰNÖZNE-mint Én az se lenne jó...ABBÓL JÖNNE AZ ANARHIA
Szép nap a Klánnak Az elözőekben feltett "MÜHELY" KÉRDÉSRE---várom ám az infót!
Tybee, évente kétszer kint vagyunk, nem a magyarok a hangosak, hanem a helyiek, és egyszer nem szóltak sem a xenonért, sem a kipuért. Megnézte a gumit, a rendszámot, és engedett tovább. Viszont a gyorshajtásért harapnak.
Üdv Néked is Tesó!
Nem tudsz aludni?

Én fölcsaptam zöccségesnek, megyek bevásárolni!

Dehogy is, megyek aludni!
Minden tiszteletem a korán kelő dolgozóké!
Reggelt!
Hy...KÉNE SEGÍTSÉG!
HA van lenne valakinek kapcsolat körében...kiadó...üres mühely ahova 3m magas,és 6-7 m hosszú vassal be tudok állni?akna se lenne rossz!
Köszi a segedelmet!
DÉLPEST-P-megye!
Lacc:06209603728
Esetleges segítségeteket,előre is köszi,és árat is kérek /nap
...más kultúra ...ráébred gyorsan az ember
Lavamündnél a gsxr-es srácnak ugrott huszon valahány euroja mert a táska hevederje rálógott a rendszámra.............és nagyon mutogatott a 30 centis csőre ami kilógott a blokk mögül............egy szerencséje volt...................lefelé jött egy ducati ami nála is hangos volt és sürgősen utánaindult a fakabát.
Ez teljesen rád van bízva !

Az biztos hogy pl Ausztriába + tovább nem csipázzák .Ha kint elvétve hallasz az valószínű magyar pali .
Türnitz-be ahol voltunk tavaly nem hogy hangos kipufogót nem találni de még estétől reggelig a motorkerékpár behajtása is tilos volt.
Itthon még nemszolt érte senki,pedig motorosrendör is állitott már meg
Lehet én is vissza teszem a gyárit pedig a tiédhez képest halvány hangja van !
Túrán , főleg külföldön jobban járunk a gyárival ...

Ahogy a tiéd szól azé fejbe is lőnek a helyszínen kint
http://shox.hu/term%C3%A9kkata...

Innen nézelödtünk,olyan 20-25pézig gondoltam
Vagy visszateszem a gyári kipufogot,bár akkor meg a szivem fájna
... a F.Hollóban kapható az milyen márka és mit tud ?
Úgy hogy nem lesz rajta a gyári pl.
Parillában van 17500-ért de üzemanyaggal , vagy postával már több ...
Csak lövésem sincs,hogy lehet ezt frankon megcsinálni,hogy passzoljon ehhez a kapaszkodohoz
Személyesen nem de láttam már a munkáját /kipufogó / , igényes !
Vannak olcsóbban is táskák.Lajosnál nézd.
Estét.
Voltam bent Fehér Holloban,19900ft-é van kétoldali nyeregtáska.Böven megfelelö,csak elötte beszélek Bende Sanyival (Nemtudom ismered-e,kipufogokat csinál szandán),hogy tud e valamiféle kis távtartot csinálni,hogy neérjen Öcsimurához a tasak