Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig igen.Nyugodtan elhiheted.
Nem hiszem, hogy csak a jobb kezem befolyásolja a fogyasztás növekedését...
a te hajlamod a ferdült, mitől ferdülne el max be ég vagy el
Fogyasztás növekedés?
Hát a motorozás nem a spórolásról szól...... és legjobban a jobb kezedtől függ a fogyasztás, nem mástól.
Akkor Gyno vagy Tybee bácsi elmondaná nekem ezt a kibelezés sztorit? :) szakember lenne rá, aki megcsinálja, csak előtte kéne egy két info. Pl. fogyasztás mennyit növekedne?
Beteg az asszony?
Mi a baj?
Sürgöny a drágámnak

Drága szivem
Átérzem a magányod, az idő és atávolság nagy szakadékot képezett köztünk, vettem egy szeneslapátot ennek eltüntetésére! Az elmult este számomra is gyötrelmes volt,Én is szemvedek a magánytól. Felépülésed érdekében, mej az orvosok szerint is két hét további nélkülözéseket kiván. A meló is szar volt, egész nap csak rád gondoltam. Holnap már nem akarok lemenni a garázsba, az a szív szoító élmény nem ismétlődhet meg, hogy Te nem vagy ott Ne aggodj, a gyógyulásodra szánt összeg már most a rendelkezésemre áll,Te gyak kövesd az orvos utasításait, meglátod nem lesz gond.Látogatni, csak hétfőn tudlak,de akkor egész napott leszek, ha gondolod tudasd, h mit vigyek. Tettem össze pár képet a baridról és rólad gy albumba azt elviszem neked, hátha a magányod kicsit szünik.
Maradokmérhetetlen szerelemmel az egymás nélkül töltött időben is:
az utakon is és itthon is hű tásad, Henti
Honap ugyn itt
Az a legkevesebb.
Hö,há persze,csak gyözzem málnával
Majd megjavul.
ewan
Nemjóhír.
És még én félek a blokktól.
az a valószinü, h ferdült
Hát mibaja lehetnekie?
Beégett szelep?
Pedig birnia kéne.
attól még a hengerfej tömcsi 6000 a munkadíj 15000,majd azé, h a szelepet a Gini kiszeggye újjab haté nem baszatnám szét a komplett blokkot
Ginonak van blokkja.

Má van ,szelephézag OK ,uhhogy hengerfej le
Azért a kibelezés az csak az első lépés....
Utána jön a tervezés, szakszerű belső kivitelezés....és ugye a kimenő végeket is alakítani kell, nem maradhat a gyári, mert az "dugó" lesz a rendszerben.
Ezek is elindultak
Lessz http://youtu.be/CdLVQHgXaow
Fruttika baj van!Most szóltak a Shell-nél elfogyott az anyag
De szerencséd van
A BP-most indul
http://youtu.be/cdkAmlIFYTI
ÁHHHHHHHHHHH
Nehogy azt hidd
A SHELL-től rendelt 1 komplett tartálykocsival
Fruttika készülj
mondjad neki rendeljen többet, mert amennyire ő gondolt, na az kevés lesz
Mizu kicsirigó
Élsz még?
Beszéltem APÁDAL
Rendeli a vazelenyt
Gino meg a Tybee bácsi kibelezték szakszerűen, megadják neked szerintem a megfelelő választ