Nem tudom miket vizsgáltak és miket nem a motoron, csak amit Henti mesélt. De -én is írtam múltkor- rengeteg diagnosztikai vizsgálat eredménye után jön az a döntés, hogy meg kell bontani a motort.
Tudomásom szerint nekiestek és hamar-hamar szétszedték.... nekem ez a nagyon furcsa
A befecskendezőket vizsgáló próbapadon hipp-hopp lehet ellenőrizni.
DE, kizár, hogy az rossz legyen... főleg, hogy amiatt égjen meg kipufogó szelep. Ha becsepeg és nem zárt volna, akkor megnő a fogyasztás, kormol, durrog...stb. Ráadásul nem csökken az alapjárat sem.
A kipufogó miatt meg még nagyobb hülyeség!
1. Nem nyitott a rendszer, csak a végdob -ami ugye a hangtompító- lett cserélve. Katalizátor maradt benne.
2. A mai (ez alatt érthető akár 2000-től) Suzuki motorkerékpárok elmennek simán leömlővel is, nem égnek be a szelepek emiatt. Műszakilag simán bírják, semmi bajuk nem lesz a szelepeknek.
Üdv,végre elgondolkozhatok hogy milyen motort vegyek,és én az sv 650 s és a a gsr 600 között gondolkozom,nagyon tetszenek a sport motorok is,de inkább ez a naked,sport túra kategória talán a legpraktikusabb,arra lennék kíváncsi hogy melyiknek milyen a fogyasztása 100km-en vegyes használat mellet,melyiknek mi az előnye hátránya?
Köszönöm a segítséget. !
két kipú szelep megégett a 2-es hengernél,valószínű a befecskendezőfej meghibásodása miatt .olyan is szóba jött ,hogy a Shark rendszer miatt ,de kiderült,hogy nem ,,,,,,,,,,,az alkatrészek megérkeztek ,kb csütörtök fele kész a befecskendező részt kell átvizsgálni így áll a helyzet eddig
Most kezdjem el berakni a több ezer fényképet Las Vegasról, Los Angelesről, Grand Canyonról....
Na ott van mit nézni.
nezelodj es csopogj
na megyek, nem erek ra egesz nap, varnak a nok
Ha van már akkor a gsr ha nincs sv.
És ne fogyasztás alapján válassz.
Amúgy triumph.
megerkeztem tuneziaba, uton vagyok tripoli fele, nem hianyzik a rusnya pofatok
de azert gondoltam, hogy csak ratok irok minden ok.
hawai,dj,napsutes
DE AZERT HIANYOZTOK
Tudomásom szerint nekiestek és hamar-hamar szétszedték.... nekem ez a nagyon furcsa
DE, kizár, hogy az rossz legyen... főleg, hogy amiatt égjen meg kipufogó szelep. Ha becsepeg és nem zárt volna, akkor megnő a fogyasztás, kormol, durrog...stb. Ráadásul nem csökken az alapjárat sem.
A kipufogó miatt meg még nagyobb hülyeség!
1. Nem nyitott a rendszer, csak a végdob -ami ugye a hangtompító- lett cserélve. Katalizátor maradt benne.
2. A mai (ez alatt érthető akár 2000-től) Suzuki motorkerékpárok elmennek simán leömlővel is, nem égnek be a szelepek emiatt. Műszakilag simán bírják, semmi bajuk nem lesz a szelepeknek.
Kíváncsi leszek a végére....
Köszönöm a segítséget. !
Ne kíváncsiskodj !................ , mert hamar +öregszel !
Szerdán elkezdik összerakni, ennyi
Veled mi van szépfiam