Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azééé más motorját nem kéne lepisilni!
Pár kép erről a mai sétamotorozásról
1, Türnitz ismétlő Henti miatt szombat du. indulás, hétfő este haza
2, Chesky Krumlov ismétlő 4 nap
3, Grosglockner új hegyi szerpentin 4 nap
4, Krakkó és környéke, Tátrán keresztül haza! 4 -5 nap
5, Balkán túra! Vezeti Abdul, Yikess 5 nap
6, Korzika, Sardegna 8 nap
...És el is ment a nyár! Meg a lé is!
Gini! Kedves!
A szállás szervezését vállalom! A GYENGÉBBEK kedvéért!
Én még támogatnék egy minimum 3-4 napos balkán túrát. Nekünk nagyon bejött ez a horvát-bosnyák hétbége amit toltunk idén Abdullal...
Azért kerüljön fel a listára egy nagyobb lélegzetű túra is... Szardínia-Korzika 12 nap (2-2 nap oda-vissza, 4-4 nap a szigeteken)
Szia Kufár bá!

Kedves tőled, hogy ennyi mindent állsz (szállást)..... a kaját megoldom.
Esetleg még egy motor is állnál...... a benzinre talán sikerülne összekaparnom a lét.
Köszönöm a mai napi gurulást a következőknek:
Abdul, Henti, Alme, Yikess és FNDI!
Ja, neki nem! Ő szoknyafogságon volt!

Lassan a tavaszról kéne álmodozni!
Egy naptárt lehetne fabrikálni, hogy kinek milyen dátum lenne jó a tervezendő túráknak:
1, Türnitz ismétlő Henti miatt szombat du. indulás, hétfő este haza
2, Chesky Krumlov ismétlő 4 nap
3, Grosglockner új hegyi szerpentin 4 nap
4, Krakkó és környéke, Tátrán keresztül haza! 4 -5 nap
A szervezést, szállást vállalom.
Nekem kerek 300 volt, jóleső, a végén már kicsit fázós motorozás. Nagyon tetszett az őszi táj, a Balaton és a szerintem nem annyira sietős tempó. És bánom, hogy nem hoztam haza a kenyérlángost vagy legalább egy óriás palacsintát. Köszi srácok, egy élmény volt komolyan, jövő hétvégén folyt. köv.
Te, sramli, ez olyan mintha a szőke kék szemű manökkenalkatra bux, és a kormosfejű 110-es büdöscigánypicsát basznád
Ha nem az amit kértél..., jó ez elmegy, de nem is jön be ránézésre..., háát mitmondjak, dehogy ez a vas nem jó arre + erre... na ez máá azé
Ezeket itt írod nekünk (20-25 volt vagy most is GSR-es között) azé ez engem lázít! Figyelj máá, ha lehet kérnem akkó az ezen gondolataid leírásának vágyát folytsd el magadba, köszi! Mint lejjeb olvashattad, az Én vasam a szerelmem is egyben, így a szívügyem, nem hinném, h Gsr ésGsr között ekkora külömbségek lennének
Sztok
Azé is jó a Balcsi környékén motorolni, merhogy akkó Én érek haza elősször /ha a Para nem jön csak akkor /
Sima 280-at gurultunk, letoltuk Tihanyig. N agyot kajáztunk Füreden, és ami igazán pozitívum, h egggggyáltalán nem siettünk sehova
Cegléd , Cölöp mester !
lökött
szolárium.... ott átszínezheted a bőrruhád
Vagányok!
És Gini
Tud valaki címet bőr-ruha átfestésére?
Kicsit avét már a naci
Át kéne dukózni
vagy akár negyed óra után is
Hát lehet nagy a sikere az utcában?
kitépték a haját a nők?
ott lehet férekúr az asszony
Húha !

Te Lacosz a szomszédom teljesen kopasz ott mi mehet .
Végül is a feleséget is le lehet egy év után cserélni
Tybee-bácsi ne tessék idegeskedni
Árt a szépségének
Te hol kopaszodsz Tybee?elöl?vagy hátul?
Tol vagy húz a mama?
Nősülj meg és ezt a terhet simán leveszi rólad !De előtte feltétlenül PRÓBÁLD ki !

Az én írásom teljesen naprakész , vagyis amit megtehetsz azt tedd is meg ! Köze senkinek nincs hozzá !
Szerintem nem...használtat jót kapsz 1,5 ért...és ha ráülsz..és mész vele...az a nyomaté+hang
Kicsit érdekes a darázs szem elöl...de pl kurva jól világít a H-11-es
veri a szenont