Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel tudom kicsit öblösebbé tenni a gyári kipu hangját? Van benne folytás, és ha azt kivenném akkor jobb lenne? Vagy csak tuning kipuval lehetne kicsit morcosabbá tenni?
Kiváló állapotú, 17.000 km-et futott K7-es kék GSR-ből származó blokk van raktáron.
kellett neked a parával motorozni, egyből széthajtottad a gépet hogy tudd tartani a tempót a Babcsival
leszbaj
Na jó volt kitől tanulnia

jó ST-t
Neked má csak ez hiányzik
úri kúrva ,,,,,,,,,,,,de kúrva !
buzikurva!
35km/h val
Fürdőkádban legyél óvatos.
Csodás napom volt , még egy defekt is belefért
Legalább a Parával gurulhattam
Filmsztárok előnyben!

Egy kis kukkolni való!
20 papír cakli pakli, de abban maradtunk, h átnézik az összes szelepet, h a közeljövőben ne bukkannyon fel ez a csúnya betegség
Na tünök, mennem kell Neszménybe
És menny hálapíz megy zsebbe.
2-3 liternél kb, jól mondod
Szépen átmotoroztam Bicskére a barimhoz, túrártunk egy lazát ketten, meglátogattuk a Bicskei Suzuki korházat. Ha má ott vagyunk gondoltam, h állittatok egy alapjáratot, amiből egy szinkron lett. Na itt derült fény a "párom" erőtlenségére, figyelemre méltó étvágyára és az alapjárat esésére A kettes henger, azt tanácsolták az orvosok, h feküggyön be kb 10 nap a helyes diagnózis és a teljes felépülés ideje, sajnos ott kellet hagynom
Sziasztok! Nem tudja valaki mikor használja a gép a tartalék üzemanyagot (2l) ? Mármint a kijelzőn?
Aszongya "hogy kell ezt megenni"
Zsolti kérdése a kajáldába "mekkora itt egy hamburger"
Jóreggelt
Az nagyon komoly volt amit Veszprém és Csopak között mentünk... beszarás hozzátenném, h baszott jó volt a csík minősége is
Üdv Mindenkinek! Jó hét kezdetet!
de tényleg úgy ül rajta mint nők a lovon