Irigykedem azért, bár a legutolsó képek között Alme és Old elég furán matat a gatyájuk környékén...
Nekem ezen a hétvégén csak egy gyorsabb gurulásra volt idő, asszony elutazik Karácsonyig, így romantikus hempergés volt a program, de most hétvégén már mehetünk is gurulni!
Tegnap szinte ugyan ezt a kört csináltam egy barátommal csak pont visszafelé. Kár hogy nem voltam indulás előtt a gépnél és nem láttam hogy Ti is útrakeltek. Az időjáráselőrejelzés szerint még ez a hétvége is jó lesz egy utolsó utánutánutáni kanyarra.Örülök hogy mindemki éppségben hazaért.
Hát igen, nem télen akarom használni.
De mindenképp valami jobbat szeretnék venni csak itt győrben nem nagyon tudok helyet, de hát tavaszig sok idő van még. :-)
Eloszor az eredetisegvizsgat kell elintezni es a biztositast. Ezeket tetszoleges sorrendben megcsinalhatod, majd ha ezek megvannak akkor mehetsz az itt begyujtott papirokkal az okmanyirodaba az atirast intezni.
Köszi a választ! Amúgy GSR természetesen, azért írtam ide :) Nem tudtam, hogy van rá topic, bár ahogy nézem a hozzászólásokat kb. a 98% mostanság véletlenül sem a GSR-től szól :)
4+1 éves lettem=5?
Jah nem bassszus az 41
Görögnek mátol LACIBÁCSI