Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóestét
Üdv mindenkinek!

Ilyen stílusú bukógombát szeretnék: http://www.motostyling.hu/cont...

Esetleg ha valakinek van ilyen leírhatná nekem a méreteit e-mailban. Ahol melózom tudnak csinálni ilyet nekem csak méretek kellenének hozzá. Távtartó mekkora...stb..stb Ha valaki tudna segíteni benne, azt nagyon megköszönném.
akkor már elég meleg van az jó lesz

istenem de jó volna
Találtam egy utat szombati gurulásra!
Mikor indulunk? 1/2 10 jó Érdről?

Csináltam egy térkép-et!
, ,
Jah
"puhapöcs"-banda
Reggelt! nyomom a búrcsit hátha ha lesz főfékmunkahengerem jövőre ,,,
Pöstiek..... állandóan csak a sírás rívás
De van szennyvíztelep.
Szia Gini nálunk egész évben "fesztivál" van ,,,,,,,,földutak, sár, nincs csatorna, részegek, fű is kevés azt is elszívják , gyenge közvilágítás stb.,,,,,,,,,,,,"Európába tartunk" itt Csepelen !

Szégyen, hogy basznák telibe a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nem mentél haza nyár óta? Már vége van a szigetnek......
JÓ Pest!

Meg buda is bár Én szigetlakó vók
Jó est!
És sikerült nekem konstans 5,6-5.7-re levinni úgy a fogyimat 7-8ról hogy gázkezelés nem változott csak némiképp gyorsultam.
Pedig nem.
Sajnos nem lehet mindent úgy megközelíteni, hogy "igen-nem" vagy "fekete-fehér".

Köszi a válaszokat, ez így mostmár kielégítő volt
Ilyen egyértelmű kijelentéseket nem lehet tenni... csak padon leméred a gyári kipufogóval a fogyasztást, felrakod a másikat és úgy is leméred. Azonos mérési körülmények...stb.

DE! Attól, hogy átalakul a hátsó dob belső szerkezete -kérdés hogyan sikerül- még nem került fel a motorra sport dob, ahogy te írod.
A hangja erősödik.
Ezáltal jobban fogod pörgetni, mert jó hallani..... jobb az érzés.
Ahogy pedig Zoli is írja, ettől lehet fogyasztás eltérés.
Bár motornál elég nehéz kb. azonos módon megtenni 1-2 száz kilométert többször is, hogy észrevedd a fogyasztáskülönbséget.
Gyakorlatilag a belezéssel nem fogsz mérhető fogyasztásnövekedést elérni.............viszont mivel a hang miatt amivel élvezkedsz többet fogod rángatni a gázkart.........több lesz a bőgázas gyorsítás tehát tuti ettől nagyobb lesz a fogyi.
Tehát a sport kipu semmit nem növel a fogyasztáson, ha ugyanúgy használom a gázkart, mint eddig?
Bár figyelemreméltó fogyasztáscsökkenést értem el egy egyszerű motorcserével is.
Nem.....
De.....
Nem....
DE.....

Énnyertem.
hát...pedig de

az meg hogy történt?

Jobbulást a bébinek...