Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így gondoltam....................osztán jajj anyám jön a kanyar ezerrel...................vagy én megyek túl sokkal.
Köszi a tanácsokat.
Úgy látszik kezd eldőlni a kérdés. Banditon tanultam motorozni és elég kezes motornak tűnt. Kisebb motorban nem gondolkozom, mert ha veszek egyet, akkor azt nagyon sokáig szeretném használni és koromnál fogva már a fejem lágya is benőtt, épp ezért gondoltam, hogy a GSR-el is tudnék magamra vigyázni.
Lehet nem kellene robogó után ilyen motorra ülnöd, főleg nem két személlyel.
Keresnék valami gyengébbet kezdetnek..................Banditról meg van topik.
Sziasztok!

600-as motort szeretnék vásárolni, kezdő vagyok, robogónál nagyobb motorom még nem volt. Olyan motort szeretnék, amit sokáig nem lehet "kinőni". Két motor között vacillálok, az egyik a Suzuki Bandit, a másik a Suzuki Gsr600-as. Főleg városban és kisebb túrákra használnám, zömében 2 személlyel.
Ezzel kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni.
Melyik motor lenne a jobb választás? Mennyivel nagyobb a fenntartási költsége a GSR-nek? Melyik a kényelmesebb? Ha a Banditra esne a választás, akkor az idomos, vagy az idom nélküli verziót érdemesebb megvenni(miért)?
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia Tybee bácsi!

Nem baszogatom, de mindennek meg van a helye.
Ha én venni akarok valamit vagy valamire szükségem ÉN elmegyek elintézem, utánajárok. Ez az internettel 1-2 perc.
Nem kell a boltoknak, szervizeknek becsöngetni hozzám, hogy vegyek ezt vagy azt esetleg elromlott-e valamim.... mert megjavítanák.
Ez teljesen olyan itt, mint a mindenféle szórólapozás a postaládákban, kocsi szélvédőn...stb.

Nekem ez nem elfogadott üzletszerzési forma, legfőképp a nem megfelelő helyen.
...pont a melós embert b@sztatod , Te tudod legjobban hogy szükség van rá !
. ...hogy csináltad ?

JOBBULÁST !
Jó Reggelt Vitézek !
Igen, tudom, de amikor felhívan telefonon, nem panaszkodnak, hogy miért tettem be a fórumba, mert nem kerül nekik 45 ezer forintba a csere! Gondolom, ez is szempont! Nem mindenki kaszálja a pénzt!
Nem elmenni szokott..............repedni..............azt csak ha leszedted a műanyagokat akkor látod.
Majd ha te már teljesen felépültél, akkor foglalkozz a motorral.
Szétbontás előtt nem szabad venni hozzá semmit!
Sok sikert, de nem kell a reklám. Ez nem a hirdetés rovat!
Ha valakinek ilyen gondja támad képes lesz arra, hogy felkutassa a megoldást. Nem hinném, hogy őt kell megtalálni.....
Egyelőre nem tudok kimenni mert kezem és mindkét lábam tört, de azt mondják a haverok hogy a nyak nem ment el :)
Én ránéznék a váznyakra mielőtt beszerző körútra indulnék.
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt:
http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Szia!

Hát egyre kevesebb az esély, hogy bontott és ép alkatrészeket találni.
ebay-t ajánlom
Sziasztok!
Tegnap eldobtam a GSR-t... szükségem lenne egy első villára, valtó karra, esetleg idomokra!
Van ötletetek honnan tudnám beszerezni?
Üdv a Klánnak!
Írtam egy cikket:
link
link
Baszki! Ez nekem nem megy! Bocsi!
eladó a bank lakása, amiben most lakom....
Nyertél, nem veszi fel
Nézek egy fogyasztást aztán okosabb leszek , de má szétbasz az ideg
most is
Csörr 1-et a sziszkora