Akkor igy jártunk
Mint mondtam nem érek rá........végre néha van már meló...pl mult 7 en végi..és az picit előréb van a rangsorban.
Szóval ha szervezed lessz....ha nem szervezze más
nem télre vizsgáztatod le, hanem a következő két évre
én azt javaslom, vizsgáztasd......... hátha emelik a díjat, ne ezzel keljen foglalkozni tavasszal
AC megy?
Nincs semmilyen felirat a műszerfalon?
A trafókra vigyázz, mert ha nincs benne gyertya testre rakva, és úgy kellene, hogy működjön.... tönkremehet, mert nem tud kisülni.
Nézd át a CKP (főtengely jeladó) csatlakozását és a kábelt, nem-e valahol odacsípődött, szorult...... annál előfordulhat. Majd nézd meg a "borulás" szenzort, hogy rajta van-e a csati és megfelelően áll-e..... mert ugye ha rosszul van, letilt. Nem utolsó sorban az oldaltámasz kapcsolóját, csatlakozóját is.
Na és az immo-t....rádugtad a csatit?
Figyeltem, és össze is jelöltem....ugyanúgy tettem vissza, és szépen körbe is forgattam a motort....de beindítani nem tudtam, nincs szikra egyik gyertyánál sem....átnéztem az összes kábelt, de minden a helyén van, testkábelek, stb.....az ecu-t is le ellenőriztem, áramot is kap, és testet is, ki is adja a gyertyák felé, de szikra még sincs....a trafóból is kijön a devla....
Ezért gondoltam azt hogy, lehet a vezérlést raktam el...de mégsem....Akkor valszeg vagy a főtengely jeladó, vagy a veztengely jeladó lesz a sáros....
Hy
Alme ha jól hallottam?Te voltál megbízva,mint beksiben lévő.........sok szabadidővel rendelkező manyus?
Én nem érek rá szerveszkedni!
De köszi hogy bizalmat szavaztál nekem
Szóval huzzá má bele te rá érsz ugyis az Asszonyod burcsizik helyeted
Szasz All ! Vigyázat a kender kötél függőséget okoz !
Amennyit írogatsz meg telefonálgatsz már rég megszervezheted volna felétek valamelyik tavacskánál!
Tedd meg ezennel kinevezünk hivatalos partyarcnak és rajtad áll vagy bukik a buli !
Hy-sziasztok
1 kérdés a T."siroki" különitmény felé
Lessz-vagy nem lessz BULI -II.?
Beszétem ma Görög barátunkal
Ő és én,meg a jól hallottam fndi...........?és még kit érint?Ki vállalja a szevező szerepet?
Van még 1-2 hét a jó-jobb időböl ki kéne használni!
Mint mondtam nem érek rá........végre néha van már meló...pl mult 7 en végi..és az picit előréb van a rangsorban.
Szóval ha szervezed lessz....ha nem szervezze más
én azt javaslom, vizsgáztasd......... hátha emelik a díjat, ne ezzel keljen foglalkozni tavasszal
Nincs semmilyen felirat a műszerfalon?
A trafókra vigyázz, mert ha nincs benne gyertya testre rakva, és úgy kellene, hogy működjön.... tönkremehet, mert nem tud kisülni.
Nézd át a CKP (főtengely jeladó) csatlakozását és a kábelt, nem-e valahol odacsípődött, szorult...... annál előfordulhat. Majd nézd meg a "borulás" szenzort, hogy rajta van-e a csati és megfelelően áll-e..... mert ugye ha rosszul van, letilt. Nem utolsó sorban az oldaltámasz kapcsolóját, csatlakozóját is.
Na és az immo-t....rádugtad a csatit?
.
.
.
stb
szólj, ha gáz van
Ezért gondoltam azt hogy, lehet a vezérlést raktam el...de mégsem....Akkor valszeg vagy a főtengely jeladó, vagy a veztengely jeladó lesz a sáros....
A főtengelyt forgasd be úgy, hogy a CKP rotorján lévő jel egybeessen egy mögötte lévő jellel.
Te haver Én törött kézzel is dolgozom(tam) nem terheltem a központi büdzsét, nem voltam beksiben, mint Te makmarciként !
Gino nincs véletlelenül egy rajzod a k6 gixxi 600 vezérmű beállításhoz?
Alme ha jól hallottam?Te voltál megbízva,mint beksiben lévő.........sok szabadidővel rendelkező manyus?
Én nem érek rá szerveszkedni!
De köszi hogy bizalmat szavaztál nekem
Szóval huzzá má bele te rá érsz ugyis az Asszonyod burcsizik helyeted
továbbá várunk szeretettel minden Új arcot innen, a régiekről nem is beszélve
Számomra vége a szezonnak hétfőre kaptam időpontot az ideiglenes forgalomból kivonatásra
Amennyit írogatsz meg telefonálgatsz már rég megszervezheted volna felétek valamelyik tavacskánál!
Tedd meg ezennel kinevezünk hivatalos partyarcnak és rajtad áll vagy bukik a buli !
1 Lacosz
2 GRkrisz
3 Findi
4 Alme
5 Henti?
6 Para?
7 Gini ? (Krisz csaja !)
8 Waspi?
9 Fruti?
10 Ésstb. Ésstb.?
.
.
.
.
.
Szervező: Lacosz71
Jelige: Ha az alkoholizmusnak határai vannak Én kettős álampolgár vagyok !
1 kérdés a T."siroki" különitmény felé
Lessz-vagy nem lessz BULI -II.?
Beszétem ma Görög barátunkal
Ő és én,meg a jól hallottam fndi...........?és még kit érint?Ki vállalja a szevező szerepet?
Van még 1-2 hét a jó-jobb időböl ki kéne használni!