Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nem tudom,de beszélek a góréval tudod,hogy ő dönt én csak így :
Nem jöttök át holnap este?
Ne is mond tesám.....agyvérzés kerülget!
mindig történik valami
2. hengerben elolvadt a gyertya elektródája, odaverte a szelepeket, minkét kipu, mindkét szívó-szelepnek hello.....Egy szerény 90ezerért hoznának is újakat.....inkább szereztem egy komplett hengerfejet....holnap hozzák....
hát nem
Estét urak!
Hi tesám, sziasztok
Jót pörögtél
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ én nem Jó est Búrnyákok!
Üdv! Holnap valaki jönne egy Duna-kanyar körre? Bp-Dobogókő-Esztergom-Letkés (SLO)-Nagymaros (kaja). Innen vagy kompozás Visegrádra és akkor a lepencei úton haza, vagy 2/a-n haza.
10-11 körül indulnék, legkésőbb 3-ra haza kell érnem.
Azt hogy olyan úúújjj vagy hogy elsőre fordítva ülted meg a motort
Az enyémet vedd meg. Az enyém jó. Hívj.
Üdv!
THX!
vasuti hullával nem szeretkezem
Ez nem semmi!

Na, Fiúk! Ki a következő?
Egy nagyon ronda pali hatalmas vigyorral az arcán lép be a kocsmába.
- Minek örülsz annyira? - kérdezi a csapos.
- Tudod, a vasút mellett lakom - mondja az -, és a múlt éjszaka találtam egy összekötözött nőt a síneken. Kiszabadítottam, hazavittem, micsoda éjszaka volt! Szerelmeskedtünk szerte a házban, egész éjjel...
- Fantasztikus! - álmélkodott a csapos. - Szép nő volt?
- Nem tudom. A fejét nem találtam meg...

jocee, sajnos nem azonosak
annyi kell bele, hogy ha elszáll vagy nem tudsz megállni.... akkor olyan messzire repítsen, hogy rendőr vagy nkh-s sose találjon meg

Dr Gini
Ha 3.5 t-ás TGK-ra 6 t rakot tettem,mennyi kell a gumiba?
ha a gyári érték 6 bar te mindent tudsz
Akkor rövidre is zártuk a témát.....
Első utad a gumishoz vezessen és dobd le róla a bt014-es gumikat!
amúgy se egy túl jó gumi.... de ennyi idősen, mint a motor.... már élből szar...inkább fos

Tegyél rá Metzeler M3 szettet, párban (mert csak úgy lehet-szabad)...vannak akciók párban.
Érezni fogod a különbséget!
Még a gyári van rajta... csak szerintem sokat állt, ami látszik is rajta /apró felületi rozsdák minden fele/