2. hengerben elolvadt a gyertya elektródája, odaverte a szelepeket, minkét kipu, mindkét szívó-szelepnek hello.....Egy szerény 90ezerért hoznának is újakat.....inkább szereztem egy komplett hengerfejet....holnap hozzák....
Üdv! Holnap valaki jönne egy Duna-kanyar körre? Bp-Dobogókő-Esztergom-Letkés (SLO)-Nagymaros (kaja). Innen vagy kompozás Visegrádra és akkor a lepencei úton haza, vagy 2/a-n haza.
10-11 körül indulnék, legkésőbb 3-ra haza kell érnem.
Egy nagyon ronda pali hatalmas vigyorral az arcán lép be a kocsmába.
- Minek örülsz annyira? - kérdezi a csapos.
- Tudod, a vasút mellett lakom - mondja az -, és a múlt éjszaka találtam egy összekötözött nőt a síneken. Kiszabadítottam, hazavittem, micsoda éjszaka volt! Szerelmeskedtünk szerte a házban, egész éjjel...
- Fantasztikus! - álmélkodott a csapos. - Szép nő volt?
- Nem tudom. A fejét nem találtam meg...
Akkor rövidre is zártuk a témát.....
Első utad a gumishoz vezessen és dobd le róla a bt014-es gumikat!
amúgy se egy túl jó gumi.... de ennyi idősen, mint a motor.... már élből szar...inkább fos
Tegyél rá Metzeler M3 szettet, párban (mert csak úgy lehet-szabad)...vannak akciók párban.
Érezni fogod a különbséget!
Jót pörögtél
10-11 körül indulnék, legkésőbb 3-ra haza kell érnem.
33
Na, Fiúk! Ki a következő?
- Minek örülsz annyira? - kérdezi a csapos.
- Tudod, a vasút mellett lakom - mondja az -, és a múlt éjszaka találtam egy összekötözött nőt a síneken. Kiszabadítottam, hazavittem, micsoda éjszaka volt! Szerelmeskedtünk szerte a házban, egész éjjel...
- Fantasztikus! - álmélkodott a csapos. - Szép nő volt?
- Nem tudom. A fejét nem találtam meg...
Ha 3.5 t-ás TGK-ra 6 t rakot tettem,mennyi kell a gumiba?
ha a gyári érték 6 bar te mindent tudsz
Első utad a gumishoz vezessen és dobd le róla a bt014-es gumikat!
amúgy se egy túl jó gumi.... de ennyi idősen, mint a motor.... már élből szar...inkább fos
Tegyél rá Metzeler M3 szettet, párban (mert csak úgy lehet-szabad)...vannak akciók párban.
Érezni fogod a különbséget!