Legyél határozott váltáskor, semmilyen motor váltója nem szereti a lassú, változó erejű váltókarmozdulatot.
Felfelé váltásnál nem is muszáj kuplungolni, nem az volt a hiba.... talán a fentebb említett dolog.
A motorral még jó pár ezer km-et fogsz tudni menni.
plexi....
Mindenki sír.... ez egy naked és így szép ahogy van!
Ha valaki fél a széltől -ami nem is vészes rajta- üljön burkolt motorra vagy autóba
Milyen sebességnél zavart a szél? Írd meg, ha nevessünk...
Ma első hoszabb kerülésemet tettem a GSR-el egy 120km-es kitérő.
Tetszik nagyon. A plexi azért elférne előre.
Egyszer volt egy olyan tapasztalatom hazafelé, hogy mikor másodikba akartam tenni, kerregett a váltó.
Nem tudom mi lehetett, mert utána ilyen már nem volt, meg előtte sem. Lehet rosszul kuplungoltam. De összességébe jó volt minden.
Remélem jó pár ezer km-ert tudok még menni vele.
Tenx Tybeebáá a srácom nevében
Assziszem kellemes lesz, hódolok a hobbimnak (fözöcskézek egy nagyot), kaja, pihi F1, aztán focizunk egyet mi apák a srácainkal Az nagy, dili olyanokat visítunk a röhögéstől, pfúú netuddmeg
Jocee tesó és családja!Köszi a mai éjszakát,nagyon rendben volt! rég nevettem ennyit!jó kaja,jó brigád,hideg sör,,,,,,,,,,,,,, azért az a két család kellet volna,na de legközelebb köszi még 1x
Felfelé váltásnál nem is muszáj kuplungolni, nem az volt a hiba.... talán a fentebb említett dolog.
A motorral még jó pár ezer km-et fogsz tudni menni.
plexi....
Mindenki sír.... ez egy naked és így szép ahogy van!
Ha valaki fél a széltől -ami nem is vészes rajta- üljön burkolt motorra vagy autóba
Milyen sebességnél zavart a szél? Írd meg, ha nevessünk...