Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjobb az volt az egészben , hogy kint volt egy ember a pólóján a felirat : TALMÁCSI-FOTO , én meg gizdán ültem a boxutcában a motoron , csinált képet is , utána megbeszéltük , hogy mikor fog fotózni a pályán , de nem talált ! , , ,

Én vagyok a boxutca réme ! , ,
Remélem Para örülsz , hogy ismét bebizonyosodott milyen fasz vagyok , te meg milyen jól motorozol ! , ,
Jössz nekem egy utcai csoportos pályanappal , ahol nem előzhetsz meg , mögöttem kell gyere , felszerelünk a motorodra nyolc tükröt , hogy nézegesd , hogy kerülget mindenki ! , , ,
Szia asszony !
Kislány vagyok !

Ma voltam a Hungaroringen a Parával meg a GsrHentivel , nagyon jó volt ! , ,
Sikerült bohócot csináljak magamból a motorozási tudatlanságommal . Beregisztráltam egy olyan csoportba , amit nézni sem birok olyan gyorsak . Három kör után lejöttem , mert mindenkit feltartottam a fantasztikusan erős és csodálatos hayabuxával . A boxutcában még nagyon jól éreztem magam , de a pályán két kör után utolértek az elsők , én meg csak nézegettem a tükröket jobbról balról , hogy kit , hogyan engedjek el , kibaszott szar volt , nem akartam senkit feltartani , ezért többet néztem a tükröket mint előre , lejöttem , fasz voltam ! Amikor jöttünk haza akkor jöttek az Abdulék , az utcai csoportba mentek , ott kellett volna menjek , mondjuk ott is utolsó lettem volna ! , , , Az az igazság , hogy féltettem a kis motoromat , nehogy összetörjem , vagy valakivel összekoccanjak a pályán . Nagyon tanulságos volt a mai nap számomra , megerősített benne , hogy tényleg semmi közöm a motorozáshoz .

Na örüljetek , fikázzatok !
Budapesten igen....én
lásd videóim, nekem kék van
Szia apa....
és szerszám ...és elektronikai ismeretek és bátorság -szétszedni az órát- és ismeret az óra felépítésében, kialakításában...
Hello mindenki ! .....
Szia.

Megtudod magadnak csinálni,csak kézügyesség kell hozzá,na meg telefonon egy ember,aki segit.Köszi Gino
Halihó!
Tudnátok abban segíteni, hogy Nyíregyháza-Debrecen-Miskolc vonalon ki foglalkozik GSR600 műszerfal világítás cserével?:)
Szeretnék kéket vagy fehéret :)
Napot !
Reggelt!
(középső ujjat felmutató szmájli)
Tedd.
neked lehet..... én inkább motoroznék
nem tudok
gyere 13:30-kor kezdünk
nálam ez ilyen
de kimennék én is.... még ha csak nézni, dumálni... akkor is
A szándék a fontos.
azt mondta ,hogy az 1:54-re hajt holnap