A foncsorban lévő tükröt ne érje el! Nem tudom, hogy mi hosszabb rajta... ha az izzószálak helyzete nem azonos, akkor nem lesz a fókuszban az izzószál a foncsoron belül = nem jól világít.
De nem hinném, hogy ilyesmi lenne vele.
jó régen nem írtam már hozzátok,de remélem azért nincs harag
viszont megint 1 kérdésem lenne!
valami okból kifolyólag elszállt a tompított fényszóróm tegnap este,kb 100 kmt tettem meg távolságival,a szemben jövök így jártak
kérdésem,vettem itt az autósboltba egy tungsram H4 12v 60/55 ös izzót ( a gyári leírtak szerint),be is tettem,müködik minden!de a gyárinál hosszabb volt kb 1centivel!ez nem gáz?
tudom,mindig tudok okosokat kérdezni ,de azt akarom h 1 egészséges motorom legyen
köszönöm ha bárki is válaszol
De nem hinném, hogy ilyesmi lenne vele.
Növelt fényerejű= rövidebb élettartam
xenon bele, 6000K-s a legjobb
Tökéletes bele ! ...........növelt fényerejűt tegyél bele legközelebb, picivel jobb este .
jó régen nem írtam már hozzátok,de remélem azért nincs harag
viszont megint 1 kérdésem lenne!
valami okból kifolyólag elszállt a tompított fényszóróm tegnap este,kb 100 kmt tettem meg távolságival,a szemben jövök így jártak
kérdésem,vettem itt az autósboltba egy tungsram H4 12v 60/55 ös izzót ( a gyári leírtak szerint),be is tettem,müködik minden!de a gyárinál hosszabb volt kb 1centivel!ez nem gáz?
tudom,mindig tudok okosokat kérdezni ,de azt akarom h 1 egészséges motorom legyen
köszönöm ha bárki is válaszol
használaton kívüli autóra gondolok....senki alól nem kívánom kivenni