Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a piros, ami a képen van?
én sem vicceltem
A foncsorban lévő tükröt ne érje el! Nem tudom, hogy mi hosszabb rajta... ha az izzószálak helyzete nem azonos, akkor nem lesz a fókuszban az izzószál a foncsoron belül = nem jól világít.
De nem hinném, hogy ilyesmi lenne vele.

Növelt fényerejű= rövidebb élettartam

xenon bele, 6000K-s a legjobb
nem gáz, hanem izzó..... nem gond, ha hosszabb
Szia !

Tökéletes bele ! ...........növelt fényerejűt tegyél bele legközelebb, picivel jobb este .
hello gsr csapat!

jó régen nem írtam már hozzátok,de remélem azért nincs harag
viszont megint 1 kérdésem lenne!
valami okból kifolyólag elszállt a tompított fényszóróm tegnap este,kb 100 kmt tettem meg távolságival,a szemben jövök így jártak
kérdésem,vettem itt az autósboltba egy tungsram H4 12v 60/55 ös izzót ( a gyári leírtak szerint),be is tettem,müködik minden!de a gyárinál hosszabb volt kb 1centivel!ez nem gáz?
tudom,mindig tudok okosokat kérdezni ,de azt akarom h 1 egészséges motorom legyen
köszönöm ha bárki is válaszol
Jó Reggelt !
kivételesen nem viccből írtam
nekem van egy,,,,,,,,,,,,,
jóccak barim....
no -menj aludni- para
Jó éjt Uraim ! holnap ,,,,,
ki tud valami autót kölcsönbe 1 hónapon belül kialakuló időponttól....pár hétre?
használaton kívüli autóra gondolok....senki alól nem kívánom kivenni
2 napja azt keresem, de semmi.....Holnap hoznak egyet kompletten szelepekkel, tengelyekkel....
kérdezzük meg Őket is !Hallo Krisz!Gyere bolingolni Jocce megint bekúrja félpályáig
jocee, keress rottyant hengerfejet... ami sérült, de legalább 1 hengernél megvannak még a szelepek
Krissz, és becses családja?
Atti át visz Jáj de hosszú nap lesz henti nem jön
Egyedül kell hogy igyak?
ezt nem ígérem
De pilótát szerezz, hogy 100-200 sört megtudjunk inni....
Hogy a görbe szarba ne....
oké
Akkor beszélj vele, és foglaltatok asztalt és pályát!
Anyuka azt mondta,hogy szeretnék menni,,,,,,,,,,,,,,,,,,, holnap Hentiboy és családja?