benzinből 16 litert ha üres....
Milyen gumi van rajta?
(a gyári előírt guminyomás 2.5 bar)
A mostani időjárást tekintve 2,3 megfelel.... persze számít, hogy milyen a gumi rajta, azoknál lehet eltérés... melyik milyen nyomáson a legideálisabb.
Eleve döntünk kanyarban, ahol szinte egyenesen áll a kormány.
Az ellenkormányzás az egy kanyarodási technika, könnyebben ívre tehető, ledönthető a motor...stb.
Az ellentartás az nem ellenkormányzás!
Ha azt érted az ellentartás alatt, ha gurulsz lassan vagy nem túl gyorsan és nagyobb kormányfordítással akarsz kanyarodni.... majd egy pont után "magától" jobban akar fordulni a kívánt irány felé amolyan alá akar fordulni....és ennek kell ellentartani..... az első körben alacsony első guminyomásra utaló dolog, és/vagy rossz első gumi....és a legrosszabb ha görbe a két villaszár
A felsorolás korrendjében kezd elhárítani a problémát.... remélem a guminyomás helyes beállításával megoldódik és nincs nagyobb baj.
Ecccerűűű...lapos az első gumi, vagyis nincs benne elég ájer...ilyen volt a kis libakergető gixerem is, ha ellen kellett tartani kevés volt benne a szusz, nincs baja
Hali mindenkinek!
Nagyon új vagyok, venni szeretnék egy gsr 600-at, ki is próbáltam és azt tapasztaltam, hogy kanyarodáskor ellen kell tartsak a kormányon /eléggé nagyon/ legalábbis szerintem. A kérdésem a következő: ez természetes, vagy valami beállítási hiba, esetleg valami nem jó rajta?
Köszi a segítséget előre is!
Milyen gumi van rajta?
(a gyári előírt guminyomás 2.5 bar)
A mostani időjárást tekintve 2,3 megfelel.... persze számít, hogy milyen a gumi rajta, azoknál lehet eltérés... melyik milyen nyomáson a legideálisabb.