Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
mondjuk jobban tennéd ha egy nyilvános fórumra nem irkálnál ilyesmit
Köszönöm!
Ütközés nem történt, mert lehúztam az árokba..,, azt szemlézhetik :)
Én úgy tuttam változik.
Ha szemle lesz ráfarag.
Jobbulást.
Megoldódni látszik a kérdés :)
Traktorosnak nem változik a kötelezője :) és valljuk be egy ilyen gazdasági helyzetben jól jön az a 30-40-50.000 kp :)
A gipsz meg remélem lekerül szerdán a lábamról és ha kezem se kell műteni akkor szenzációs :)
Szia Maci Én megtettem amire kért , tudom sajnálni, főleg ha tényleg megcsinállják minimum hívna fel
Dögöljek meg ha értem.............annyit vágok hogy ne csapassam el magam mert megszívom.
Kicsit hajszás vagyok.
azóta sem hívott
Az eggyik gsr-es cimbi (érdi, de nem forumozik) na neki nagyon +van az asszony aki egy balra parkolásnál elsőbbségadás köznen visszagurult az enyhén lejtős úton és úgy csapta el a Karibarit aki jobbról épp kikerülte volna
A 3. tárgyaláson még mindig semmi Amíg a srácot a mentőben szedték össze a rendőr ismerőse az asszonynak kijött helyszinelni, peersze, h nem is úgy volt ahogy a helyszini rajz sikerült Most a cimbinek kell bebizonyítania, h ő nem ment gyorsan, és hogy a helyszini rajz nem pontos, így nem hiteles.
Az máá csak hab a tortán, h a korházba szállítás után egyből műtötték, majd nem kapta a véralvadásgátlót, vagy mi a fasz az, há persze, h trombózist kapott, két hétig kapta a vérátömlesztést mire lecserélődött a vére, most meg szopassák a bíróságon
Monnyuk kapni nem fog senkitől...............de szerintem attól még komoly.

Amúgy sajnálom..................szar így okozó nélkül megfeküdni.
Igaz nekem mindíg megvolt az okozó és úgy is szar volt.
szenzációs, nem is értem
Botrány zsúfolt, nincs megoldva a szellőzése (térdtől fölfelé állt a cigifüst) a zene kis egy nagy fos volt. Ráadásul a Bp környéki disznótrágaszagú 40 feletti díszköcsögök azt hitték, h a jelenlévő nők 60 százaléka csak erre az estére várt, h egy magafajta gyökér megszólítsa , jelzem, h volt akinek szerencséje volt... egy két vattapusztító tényleg faszt szopni jár oda
DE.............
Sajnálom, de ezt nem gondolhatod komolyan
Jó reggelt
Az arctalan stimmel:)
A kiskölök már nem annyira :)
jó reggelt
Jó reggelt!
kedd este ?
nálam nem
na hol vagytok?mindenkinél alszasz van?
akkor én nem megyek ha szar hely
úgy néz ki hogy kiköltözünk mi is a gyerekkel Németországba