Nem kérek olyant, nem vagyok rajongója Rántotthúst nem lehetne kérnem , még valami, muszáj olyan messzire menni, mer inkább akkor benyát kérnék Én a biai nagy kanyarba járok tréningezni, mer asse3 nagyon megy még
Nem kellene az üres zsebeimben turkálni !
Egyébként semmi gond , majd ha annak az ötödét megkeresem rajtad , amennyit te rajtam , beszélhetünk róla !
Na szóval , összegezve : ha szombaton a bulin nem lesz meg a Yoshimura komplett kipufogórendszer a hayabuxára , akkor nagyon megsértődöm és kaja után hazajövök ! , , , ,
Első lépés a supermotty felé
Naggggyon nagy dili , nem beszélve arról, h a gyerekkel is el lehetne kezdeni foglalkozni , nagyon motorozni akar
Azt mondta a Hring után a kocsiba az annyának, h "anya, Én is itt fogok motorozni, majd meglátod"
Jelentkezési lista :
1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ?
8, Henti ?
9,
10,
Jó hogy
NAGYOT!
A kis rolleres!
Jelentkezési lista :
1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ott leszek
8, Henti ez is nőtlen lenne?
9,Medve ( ha még beleférek)
10.
Jelentkezési lista :
1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ott leszek
9,
10,
Jelentkezési lista :
1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ?
9,
10,
Na most megyek felrakatok egy csinosabb gipszet ez már büdös
Krisz holnapra kiderül a kormány sorsa és rögtön
Jelentkezési lista :
1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ?
8, Henti ?
9,
10,
Egyébként semmi gond , majd ha annak az ötödét megkeresem rajtad , amennyit te rajtam , beszélhetünk róla !
Na szóval , összegezve : ha szombaton a bulin nem lesz meg a Yoshimura komplett kipufogórendszer a hayabuxára , akkor nagyon megsértődöm és kaja után hazajövök ! , , , ,
Naggggyon nagy dili , nem beszélve arról, h a gyerekkel is el lehetne kezdeni foglalkozni , nagyon motorozni akar
Azt mondta a Hring után a kocsiba az annyának, h "anya, Én is itt fogok motorozni, majd meglátod"