Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/DcUJCnVJ60w válasz a kérdésedre[/L]
ezt a béjemvéseknek találták ki
Findi következő gyakorlat ,,,,,1 és 2
Szeretném megkérdezni a csapatot , hogy nem volna-e kedvünk egy "Siroki" motoros bulira valami Pest közeli helyen esetleg mostanság ? ? ?

Jelentkezési lista :

1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ?
8, Henti ?
9,
10,

Jó hogy
Nem kérek olyant, nem vagyok rajongója Rántotthúst nem lehetne kérnem , még valami, muszáj olyan messzire menni, mer inkább akkor benyát kérnék Én a biai nagy kanyarba járok tréningezni, mer asse3 nagyon megy még
Henti! 1 üveg Jagermacit kapsz, ha megcsinálod elsőre!

NAGYOT!
Haggyad máá, RolleNDI , eszmáá rég óta tudom Én is , Te meg ellmásztá érte Mnádasdig, h tudhasd
naon fasza ! remélem megtanít engem is ,,,,,,,,,,,,,,,
fndi rollerezik

A kis rolleres!
Szeretném megkérdezni a csapatot , hogy nem volna-e kedvünk egy "Siroki" motoros bulira valami Pest közeli helyen esetleg mostanság ? ? ?

Jelentkezési lista :

1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ott leszek
8, Henti ez is nőtlen lenne?
9,Medve ( ha még beleférek)
10.
Kameramannmorzsi

Jelentkezési lista :

1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ott leszek
9,
10,
persze,hogy haza mész,de előtte jól bebaszunk

Jelentkezési lista :

1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ?
9,
10,
majd ha meg nyitjuk a közös boltot,még egy rendes motort is veszek hozzá neked! egyébként egy EVO 3 rendszernek is örülnék
NANÁ ott a helyünk

Na most megyek felrakatok egy csinosabb gipszet ez már büdös

Krisz holnapra kiderül a kormány sorsa és rögtön
Jó éjt . ,

Jelentkezési lista :

1, Alme
2, Fndi
3, Lacosz
4, Grkrisz
5, Frutti ?
6, Kériferkó ?
7, Para ?
8, Henti ?
9,
10,
Megyek aludni , hogy este jó árut tudjanak szerezni a "kedves" , , vevőimnek ! ,
Nem kellene az üres zsebeimben turkálni !
Egyébként semmi gond , majd ha annak az ötödét megkeresem rajtad , amennyit te rajtam , beszélhetünk róla !

Na szóval , összegezve : ha szombaton a bulin nem lesz meg a Yoshimura komplett kipufogórendszer a hayabuxára , akkor nagyon megsértődöm és kaja után hazajövök ! , , , ,
Hello mindenki ! .....
Nicht öfnet bitte / nem nyílik
Első lépés a supermotty felé
Naggggyon nagy dili , nem beszélve arról, h a gyerekkel is el lehetne kezdeni foglalkozni , nagyon motorozni akar
Azt mondta a Hring után a kocsiba az annyának, h "anya, Én is itt fogok motorozni, majd meglátod"