Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét!
Holnap a Mecsek felé visz az utam, tudnátok ajánlani valami szép útvonalat.
Soha nem jártam arra motorral, autóval is csak gyereknek.
ILYEN kell neked.... és ez is BMW. (szoktam csinálni egy fekete full extrásat )
Mikor indulsz?
HI igen, nekem jó az esti órákban is
gondolj bele, buksz, és átgurul a fején a motor majd talpra áll
már csak egy bukókeret kellett volna
egy 50-es max.
Sziasztok!

Még nem volt alkalmam megnézni, hogy mikor elkezd pislogni a kis tankolni kéne jel, akkor még kb hány km-re elegendő benya van benne?! Tudja esetleg valaki? (Nem a Hungaroringen nézve, normális városi használatot tekintve.)

Köszi!
Tomi
Köszi ja a gombák koptak rendesen de most termelem a gipsz alatt az tehát megoldva !
,,ekkora fasztól Én ezt bóknak veszem
én csak egyet de az nagy
Jobbulást Lacikám!
Így elnézve a képeket - tudom ez téged nem vígasztal - de tényleg szerencsésen megúsztad.
Ilyenkor látszik, hogy mennyire jók a védő felszerelések. A motorodon meg volt minden. Bukócső, bukógomba, kerékgombák...
Ezekre van szükségem kormánynál csak a bal cső és súly !
Hátha ismertek még másik fasz BMW-st vagy alkatrész lelőhelyet köszi
Ráér persze 6hét min gipsz nem nagyon egy kis helyreigazításra lesz csak szükség! Köszi esetleg jelentkezem akár télen is ráér
Papesz!
Töltsd ki az adataidat vagy küldj nekem egy pm-t és átküldöm nekem amit keresel. Asszem van magyarom is pdf-ben.
FE
na megyek melóba. régi szép idők amikor még munkaidőben itt jártathattam a ...
szoktam.
"beújítottam" egy anyóst épp varrónő mennyire ment szét ? ha nem sürgős sztem meg tudom kérni h csinálja meg csak elég szöszmötölős azé mondom ...
Jaaaaj, mindennek megvan az oka... még el akarok menni egy rövidebb túrára idén (Ausztria, Horváto vagy Szardínia)... éreznie kell az asszonynak, hogy nem hanyagolom.
állandóan ez az asszony duma, motorozás meg smafu
Persze, de személyesen limitált elérhetőségem lesz, strand, aquapark a program az asszonnyal.
Táskát kellene felszerelni?
Köszi Laci
Vasárnap kereshetlek