Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan erre szerettelek volna megkérni téged. Anyával bicozok, és Blellénél járok:-) Légyszi hozd el. kül. Nem lesz Sirok
Sziasztok, ahoj, hello és társai!

Nem vagyok nagy fórumozó, ritkán tolom ide az arcom, legtöbbször akkor, ha valami nyűgöm vagy kérdésem van a motorral kapcsolatban. Ma gondoltam egy nagyot és úgy döntöttem ezúttal inkább hozok ide valamit, nehogymá mindig csak vigyek.
Na nem kell nagy dologra gondolni, csak tavasszal beszerzett HJC FG15-ös sisakommal szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Akit érdekel olvasson tovább, akit nem, már ugorhat is a következő bejegyzésre.
Szóval vettem egy Ben Spies replikát, ha jól emlékszem 87-ért, plusz hozzá egy smoke plexit 12-ért.
Küllem: nagyon mutatós, szép igényes festés, dekoratív légterelő. Az illesztések már nem annyira tökéletesek itt-ott vannak megbújó hézagok, nyomásra nyekergő alkatrészek, de ezzel együtt jó munka. A belsejében igényes, kellemesen puha anyagok vannak, jól illeszkedik a fejformára és könnyű belebújni is. A szemüveg barát kiképzés főként marketing duma, de egy kevésbé vastag szárú cuccot vagy egy fémkeretes szemüveget valóban bele lehet nyomni. A levegőbeömlők kialakítása nem túl jó és gyakorlatilag teljesen haszontalanok is mivel a bogárháló az alján olyan kicsit, hogy folyamatosan orkán erejű szél tombol a sisakban, ami az állad előtt kúszik be. Engem nagyon zavar, állandóan könnyezik benne a szemem. A száj résznél lévő zárható légbeömlő pedig nagyon sérülékeny, pont mint az előző IS16-osomon, amiről le is tört. Nem szabad odaütni egy kicsit se semmihez, mert csak két kis műanyag pöcök tartja. A Ben Spies replikán lévő plusz plexi lezáró pedig teljesen szar. Egyrészt nem látom semmi hozzáadott értékét, másrészt rettenetesen megnehezíti a plexi felnyitását, harmadrészt 80 fölött úgy sivít mint a vágni szánt malac. Ami viszont jó az a héjszerkezet. Egyrészt tényleg könnyű, másrészt tényleg stabil, nagy sebességnél sem ráz még a mi kis csupasz kutyánkon sem.
Összességében én többet vártam tőle, mert ugyan könnyű és szép, de nagyon hangos és nagyon szeles. A hang ellen hordok ugyan füldugót egyébként is, de a széllel nem sok mindent lehet kezdeni.
Hát uff, szótam.
Szerencsére pont a fékpedál derékszögű része törött el, ott talán nem fog annyira látszani.
Gyári kinézetet azért ne várj a hegesztéstől.
Köszi Zoli, ezzel megkíméltél attól, hogy kidobjak feleslegesen 80 eurót.
Napot

Töki este hozd el az Én oklevelemet is ha mész legyen nálad !
Lehet hegeszteni,feltétele hogy megvan a letört darab.
Sziasztok!
Van egy elado esőruhám 18volt ujonan 12ért lehet vinni!
Szép napot!
este faszbukkon
Sziasztok,

tanácsot szeretnék kérni, hátha volt valakinek hasonló gondja. Van a GSR600-asomon egy törött fékpedál. Ezt szeretném cserélni, illetve érdekelne, hogy az ilyen öntött alumíniumot lehet e hegesztetni. Volt már valakinek hasonló problémája? Az eredeti pedál 76euró + a póstaköltség, és szeretném ettől olcsóbban megoldani. Köszi.
mégpedig
majd fogsz te még sírni utánam, de késő lesz technikai gondjaim vannak a képekkel
mondjuk ezt nem csodálom
nekem kell el akarok válni magamtól
ha kell válóperes ügyvéd szólj.
kabbe
nem hát tudod ez már a korral jár
gmailedenVAN
de élvezted hogy nyöszörgök, mit jár a szád tegnap gyött, mingyá megnézem, azóta nem volt időm, na
akkó meditáld át hozzám is
,,,nem a fejem eddig is iljen volt a hiba az ön készülékében van ezek szerint az elsőt sem értetted
basszus ezért nyöszörögtél idáig hogy meg sem nézted