Meddig nyűglődsz mán a csajszival!? És már mióta !
Légy férfi ülj fel a kibaszott csupasz motorodra és hajts el az éjszakában messze tőle ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, majd fel hív
Nekem is olyan mintha nem lenne izmom , mókás ahogy összecsuklik a lábam a lépcsőn és még kapaszkodni se tudok csak fél kézzel ! A nyakam is fáj már ezek szerint megrándult !?
A lét határozza meg a tudatot.
Ha megisszuk a lét a tudat elszáll
Köszi fndi...........de ebben most sajna nem tudsz segíteni
Más lehet hogy örül neki....hogy megszabadul az "oldalbordától"..én most nem annyira
De van előnye is
ház..kocsi...moci marad mondjuk az már mind meg is volt
A lányom annya annó vitte a fél házamat........elég volt 1x kifizetni a sajátomat
A végén kiderül, hogy én tehetek róla, mert feltartottam mindenkit
Asszony tud róla, elmagyaráztam neki, hogy a pályázás sokkal sokkal biztonságosabb, mint az utcai motorozás... bár kétlem, hogy el is hitte volna, látva a vasárnapi produkciódat. A lényeg, hogy idén már nem ül fel hátulra, köszi, hogy segítettél ebben.
Ja, Bazsit még Belgiumban megoperálták a turné végén. Aztán két nap után kidobták a kórházból, hazavezetett. Pihent 3 napot, majd motorra ült, hogy milyen jól van. Aztán éjjel hívott, hogy vigyem már be a Jánosba... azóta bent van.
Aki mégis jönne a Ringre jövő pénteken, annak plusz infó:
16:25-17:55 között lehet menni, szünetek nélkül. Elvileg ez 10 perccel több, mint a 4x20 perc, de kétlem, hogy bárki bírná pihenés nélkül a másfél órát. Én még mindig alig tudok járni, izomláz van a combomban.
Sziasztok új felhasználó vagyok ezért kérnék pár tippet/tanácsot!
Volt egy kisebb balesetem ahol a 2 felni, gumi , jobb első index, jobb visszapillantó, váltókar, kormány meg egyéb karcolások lettek a motoromon! Volt kinn a kárfelmérő megnézegette lefotózgatta stb.. Nekem olyan nagy kérdésem lenne BP-en belül tudnátok korrekt márkaszervizt szervizt ajánlani ahova ti is beadnátok javításra a vasat?
előre is köszi a segítségeteket : Zoli1990
Valaki jön még idén a Hungaroringre?
Én jövő pénteken kinézek újra (Bazsival, ha végre kiengedik), idén szerintem ennyi is lesz a pályázás, max. ha még szeptemberre is szerveznek nyílt napot.
Légy férfi ülj fel a kibaszott csupasz motorodra és hajts el az éjszakában messze tőle ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, majd fel hív
vagy nem