Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibee
Szép helyen voltatok
Családi......bazzzzzzzzmeg van
WTF ?!?!?
...na erre voltam
Akarsz beszélni róla
neeeem, de jobb volt ott menni ahol már jvoltak nagyon jó képességű motorosok rendszámos vasakkal, azért ott már nem minden a jó idő sokkal inkább motorozni akartak, ahogy Én is
Mi a trouble Lacosz friend?
Köszi mindenkinek a Lacik nevében a köszöntést
Bár én Juni 27-én tartom
Más..........nagy a TRÉ...........gondok vannak
Nem én nem voltam a H-ringen
Attol sajna komolyabb
Belefértél a 2:20 -ba?
Én kérek elnézést....
3-4 perces is van?Esetleg séta és nézelődés?
2.05-2.20
Mellikben mentél?
Sziasztok !

Boldog László napot !

Laci jobbulást Neked és a Bömösnek !

Sokat kell visszaolvasnom hogy képben legyek
Még nem pihentem ki a Lengyel Túrát , Poprádtól eső majd +szélvihar . Ide is visszamennék mert nagyon jó túra helyek vannak , a vendéglátás maximális
Kakucs és a Hring között ég és föld a külömbség szakikám
Itt a 2.05 alattiak és az utcai motorosok a leg melegebbek. Az utcaiak közt lehetnek pancset idióták, a gyors csoportban viszont csak pályamotorosok, akik 1 mp-ért bármire képesek. Nem bánom, h a második csoportba mentem a Paráékkal
Fogadj szót és pihenny szépen, jobbulást, majd kereslek
Sajnálom hogy ez történt.Eddig úgy volt hogy a pályán legalább vigyáznak egymásra és nem annyira veszélyes.
Sajnos az eséstől sokkot kapott a vidi így az a felvétel sérült pedig megnéztem volna bukást ! A másikat konvertálom még!
Itt még együtt nyomtuk...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Bameg, ha tudom, hogy Talma vagy, nem tartalak fel.. Saját felvétel nem használható?
Szia Zoli segítesz rendelni az ebayról egy két cuccot te jobban vágod? Ha igen dobj emailt tudod hova
Azt hittem a gyűrű dagadt az ujjadra ?!
Vágom mert ez inkább egy zongoraművész kezének néz ki.
ez nem az én kezem képe és nem a nyilat kell nézni.... hanem a kicsi fekete móriczka vonalat