Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
én meg a fröcssöt itthon
Na szép... te sznoboskodsz a belga sörökkel a Lánc hídnál, én meg ittam a búzát a Gödörnél
Üdv Skacok és Skacacínák a gipsz alatt terem már a laska
SZÉP NYÁRI NAP !

ÉS szép nyári est

Még mindig kurva meleg van !
sunstar és RK is teljesen jó
Az még tűréshatáron belülinek tűnik nekem.
És gondolom JT kell meg DID, igaz?
én is megjöttem, tényleg nem volt drága, de viszont fincsi langyi a víz
azt szabad
Szia!

Tsak írígykedik
nem volt drága
Fasza vólna, de az asszonykámért megyek 7 órára. Fél nyócná hamarabb nem érek haza.

Váltasz? Nem is mondtad !
már megjöttünk,Velencén voltunk
Szia

Baj van! Má bevettem
Szasz Ifjú ember
Mentem volna - lent is voltunk a helyszínen - de az időjárás miatt végül nem engedtek fel senkit. Azért nem hívtalak mert nyaraltál.
A pót ugrás meg halasztva 2 ok miatt:
- Bazsi cimborámnak volt egy komplikáltabb vakbél műtéte, orvos még nem írta fel neki, hogy ugrándozzon
- én meg jelenleg a felmondási időmet töltöm és az időarányos szabimat kihasználva a következő hosszú hétvégén inkább gurulok valamerre az ugrásra szánt pénzből (is) a közelben (Ausztria vagy Horvátország)... idén túl sok szabadságot már nem tudok kivenni az új helyen.
Ma késő délután gurulhatnánk egyet Dobogókő felé nem? 6-kor találka Pomázon?
Sipiiii......a gyógyszerrrrrr!
Hama'.....hama'..... bevenni!
HAY.

Arra gondoltam amire gondoltam. Na mire gondoltam ?!

Upsz! Abdulkám! Vótá ugrani? Nem is hívtál?!
Nem exponenciális, valamennyit csal felfelé persze nem állandót...
Kb. az 1-el kisebb fogaskerékkel +5% körül mutat majd többet a mostani szintén pár %-os túlmutatáson
Vágom és egyetértek.
160-170 felé ritkán megyek. Még a Hringen sem mentem 200 fölött. (Jó, nyilván nem én vagyok a következő Talma, de akkor is... )
Csak arra lennék kíváncsi, hogy kb hány % az eltérés és hogy exponenciális-e?
A rendőrök miatt azért szoktam figyelni a sebességet és nem mindegy, hogy ingyen megyek vagy 30.000 ért...
Sokaknak van 1 foggal kisebb.
Nem próbálkozás ez, bevált dolog.
Kicsit fölé mutat, de amúgy is..... és ez talán még jó is..... de izgágább lesz tőle a motor.
A gyorsulás a lényeg, nem a sebesség..... szerintem
Meg vagyok győzve!
Vezérlés csere majd később.

Van valamelyikőtöknek kisebb lánckerék elől? Érdemes ilyenen gondolkozni? Mennyire tesz keresztbe a sebesség mutatónak?
Szia!

Semmi rendellenes hangja nem volt annak a motornak.
A szükséges szervizeket csináld és motorozz.
olajat kap rendeset 6000-enkent... Azt nem sajnálom tőle
aham, köszi
Na én már csobbantam 1et :-) Lesz Sirok nyugi ;-) Abdul dolgozz a munka nemesít Alme vigyázz nehogy kivülre rakják a kilincset. NehogYmá 26 nál vezérlést cerélj, inkább olajat
Lánc............szíj csúszik és visít nem csörög.De akkor is kevésnek találom a 26e-ret.